Mucizeem__ GirlandBoy_Mom cokkk yeni ya 🙈minacik şimdi Ben en az 10 haftalık sanıyordum ilk bebek mi sizin
GirlandBoy_Mom Mucizeem__ hayır canım 2 . Bebeğim 🙈evet daha çok küçük keseyi göremedim dün ama 2 haftaya gidip görürüm heralde
Ayshababy Nur67 umarim vardir canım ama fazla umitlenme biliyorum çok kotu his ama 2 günde daha net olmasi gerekmezmiydi ben hergun tekrarliyordum dahada kirmizi oluyordu
Nur67 Ayshababy ya ilk çıktığı zamanlar ben çok zor görüyordum efekt yapıyordum buraya atmak için. Ama şimdi bunu gözle görebiliyorum çok umutlanmıyırum zaten varsa var yoksa yok yani Allah ne zaman nasip ederse o zaman sağolunn
Atyonlugra Bende gecen ay o şekilde gormustum silikti seninki gibi fakat kan verdim hamile degildim genelde 2 gune biraz daha cizgi netlesmesi bekleniyor insaallah vardir hayırlısı olsun Allah herkese hayirlisiyla nasip etsin cok zor bir süreç 😔
Merve_cetiner Nur67 canım bence var olmasaydı hiç bir şekilde çizgi görünmezdi 2 gün önce bende test yaptım silik çıktı dün kan testi yaptım çok şükür hamileyim kese görünmüyor ama gebelik var inşallah sendede vardır umudunu yitirme💙
zlemceylan Nur67 bir de prodoctor marka veya predictor marka test ile denesene kuzum erken gebelik olanını ama onlarda hayali veya kuruma çıkarmıyor
taurusbaby Nur67 ben de lh testiyle öğrendim aynı böyleydi ama ardından gebelik testi yaptığımda o da koyuydu adetimin ilk günüydü sizin gecikti mi