Mahbuss Kızlar dün adet günümdü. Dün Pembe leke geldi bazen peceteye sildikce geliyor. Ama genelde geldikten hemen sonra adet olurum hala olmadim Cizgi görüyormusunuz
Mahbuss hyena Esra_1609 Busranurtopal Guneyinannesi1 Durdukça daha belli olmuş ama hala peçeteye gelen leke var 😢 İlk gebeliğim de hiç böyle olmamıştı Yarın sabah ilk işim gidip kan vermek olacak
hyena Mahbuss bendede açık pembe leke gelmişti hatta adet oldum sanıl ped koydum akşama hiç bişey gelmemiş şekildeydi 1 hafta sonra bu testten yapmıştım bundan biraz daha görünür silikti
Esra_1609 Mahbuss evet kan testiyle netleşsin inşallah güzel haberlerini alırız canım Allahım hayırlısını versin inşallah 🌸
Esra_1609 Mahbuss rica ederim canım 🌸 ben de yarın kan testi vereceğim ama umudum yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🥰
Mahbuss Esra_1609 canım ben adet oldum iki gün oldu. Önümüzdeki aylara inşallah bakalım Senden haber varmı ?
Esra_1609 Mahbuss ben hala adet olmadım canım dün kan testi verdim sonuçları bekliyorum. Bir de dün tekrar hem erken gebelik hem de kaset test yaptım negatifti pek umudum yok yani. Hayırlısı olsun inşallah hemen çıkar sonuçta ona göre doktora gideceğim.