GirlOnline Merhabalarrrrr Kasım Anneleri Tanışalım Yazın bakalm Yaşlarınız, Nerde Yaşıyorsunuz, İlk gebelik mi ,Kaç gününüz kaldı, heyecan var mı Ben İstanbul da Yaşıyorum 22 yaşındayım ilk gebeliğim 38+2 deyim 12 gün kaldı duygu seliyim🥹😍😍
gizem0403 GirlOnline ayy antalyadayım 2 gün sonra doğumum var inşallah. İlk olucak çok heycanlıyım yerimde duramıyorummm
R-veyda44 Malatya’dayim 25 yaşındayım 2. Gebeliğim 36 hafta bitmek üzere bı oğlum var 5 yaşında çok heyecanlıyım kızım olacak 4 gözle bekliyoruz 🥹🥹
gizem0403 GirlOnline 2 gün sonra 39 olucak tam. Evet planlı sezeryan olucam kilolu ve önden gittiği için :)
Seher0666 gizem0403 aynıyız sanırım bende 2 gün sonra 39 olucam 2-3 hafta önde bebek kilosu da fazla başı da büyük ama bana daha bir şey demediler sezeryan olabilir diyorlar ama haftasına kadar bekleyecekler ona göre karar verecekler sanırım
eylul031989 Sedanurrrk1 Benim kızım içinde 20 kasıma tarih verdi doktor. 2. Sezeryanım olacak çok korkuyorum.
Sedanurrrk1 eylul031989 rabbim yardım eder inşallah içinizi ferah tutun yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz 💖 Allah yardımcımız olsun 💕
eylul031989 Sedanurrrk1 İnşallah. Sağsalim büyütelim kuzucukları. Ablamızda çok heyecanlı. İkisine yetemezsem diye de korkmuyor değilim 💕
gizem0403 Seher0666 evet sona kadar beklenedebilir belki. Benim doktorum artık bu haftadan sonra normal doğuma alamayacağını söyledi risk taşıyormuş. Kafası şuan 40+4 ile falan uyumlu doğum kanalında bazı sıkıntılar olabiliyormuş
Kubradmurat Seher0666 benimde bebeğin kafası büyük kilosuda fazla ilk doğumum normal olmuştu bunda duruma göre degerlendiririz dedi doktor haftaya gel demisti büyümesi böyle giderse sezeryan olursun dedi ve ben sezeryandan cok korkuyorum normalden degilde ne yapacağım bilmiyorum ki bebeğim kontrole kadar kilo alacak gelişecek sezeryan yolu gözüküyor
Kubradmurat Seher0666 kafa büyüklüğü sıkıntı işte normal doğum icin kilosu fazlada olabilir normal dogurmak icin ama iri bebek olunca doktorlar riske atmak istemiyor sezeryan öneriyorlar 5 gun sonra kontrolüm var ozamn 39+3 oluyor artık karar verir doktor bizede diye düşünüyorum korkuyorum vallaha sezeryandan başıma gelecek galiba bakacak kimsemde yok 2.5 yaşında oğlum var eşim de ne yardim edecek bana sıkıntı büyük inşallah normal olur dua et bana
Seher0666 gizem0403 evet bende riskten korkuyorum ama almıyorlar seninki güzel işte risksiz olur kafan rahat hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah 🌸
Merve2661y GirlOnline merhaba bende yarın 39 haftalık olacağım İstanbul’da yaşıyorum. 2. Gebeliğim . 2 gün önce baya yalancı sancı çektim ama bgun kontrole gittik ne kanala girmiş ne rahim ağzı açılmış . Beklemedeyiz. Kilosu 3.700 olmuş . Allah herkese kolay doğum nasip etsin. Gitgide kilo alıyorlar artık gelsin bu bebişler 🫣😅
GirlOnline Merve2661y Evet Maşallah sanırım sezeryan gözüküyor sizin Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍