Gizemkrkt Senay19 Alaz beğeniyorum oğlum olacak eşimle Tuğra ismine karar verdik Farklı olsun dersen İlbey de olabilir
Nesliihann Senay19 anne ve babanın evlat üzerindeki ilk hakkı isimdir ve ismin çocuğun karakter özelliği olarak çok etkisi vardır o yüzden isim anlamı daha güzellikleri anlatan bir anlam olursa evlat içinde daha hayırlı olacağını düşünüyorum 😊
Sibellaa Mimnak canını seven efe koymasın bizde var baş belası. Demişlerdi bizede efeler yaramaz oluyo diye dinlemedik. Ablam çocukla uğraşmaktan 20 yıl yaşlandı
Mimnak Sibellaa ya işte batıl insnç mı bilmiyorum ama bnde ne kadar efe veya burak tanıdıysam yaramaz çıktı 🤗 isimden etkileşim oluyor herhalde
Msl_ege Mimnak benim kardeşim de Burak , basıl ölmeden büyüdü bilmiyoruz . İnanılmaz yaramaZdı . Çevremdeki buraklarda hep aynı
Lila Öncelikle allah kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin benimde bir oğlum olacak biz adını özüm ali koyacağız Çınar alı düşünmüştük biz klasik bir isim olsun istedik küçüklüğümden beri alı ismi bana çok sempatik geliyor eşimde basına Çınar koymak istedi rüyamda özüm alı dediler bende Allah’ın izni ile özüm alı koyacağım aslında bence önce daha modern mi klasik mi isim koyacağına karar ver ki öyle yardımcı olabilelim canim Mevlana güzel bir isim bence modern bir isim düşünmedim hiç ama dediğim gibi yap önce ona karar ver sonra daha iyi yardımcı olabiliriz ben iki uç tane söyleyebilirim. Haktan, Aslan turab, kerem, Kerim , poyraz, Pekcan (bu arada Pekcan in anlamı çok güzel araştırabilirsin ) Suavi 😊