2Princess1Mom myangelson Biraz önce sağlık ocağından geldim. Doktor tekrar kan vermene gerek yok haftaya kadın doğuma git onlar zaten alırlar yine kan dedi. Muhtemel gebelik var gözüküyor. Bir sıkıntı olursa zaten kanaman olur o yüzden kendini beta takibi yapıcam diye strese sokma. Gayet iyi değerin dedi. Beklicem sanırım. 🥰
myangelson 2Princess1Mom kadın doğum kan alsa laboratuvar farkı olacak değerlerde düşüklük görülme ihtimali var bu sefer de kimyasal falan diye moral bozacaklar 🥲 yani ilk hamileliğimde kadın doğum doktorum en az 1 kere düzenli artışı görmemiz lazım diye 2. Kez kan verdirtmişti düzenli artınca da 1hafta sonra gel kese görmeye demişti kanları da o hastanede vermemiştim 2. Kanı da aynı yerde ver nerede verdiysen mümkünse aynı saatte olsun demişti. öyle olsa burada geldiğinde de bakarız derdi 🥲 bu hamileliğimde 2. Kez kan vermedim çünkü baya yüksek değerle öğrenmiştim 😅😅
Aslaninannesi_ 3 gün geçmişti 94 ile öğrendim bence betan düşük değil doktor bir kere daha ver yükselme var mı bakalım dedi 2 gün sonra aynı yerde verdim 331 çıktı daha verme folik asite başla dedi bir hafta sonra gittiğimde de keseyi gördük
2Princess1Mom myangelson Evet bende öyle duydum öyle biliyorum. Tekrar kan almak işine gelmedi sanırım doktorun🥲😂
myangelson 2Princess1Mom şimdi doktor öyle dediği için birşey de diyemiyorum çünkü o sisteme giriyor kanları 😅 öyle dediyse kan almama ihtimali de var çünkü gerek yok diyerek 🥲
myangelson 2Princess1Mom neyse 1 hafta veya 10 gün sonra kadın doğuma gidersiniz belki kese görülür gerek kalmaz