2Princess1Mom Kızlar beta bana biraz düşük geldi 2 gün sonra tekrar vermek istiyorum ama hastaneye mi gitsem yine sağlık ocağında mı versem emin değilim. Aynı yerde vermezsen değerde değişme olduğunu çok duydum ne yapmalıyım sizce?
Tuba-M55 2Princess1Mom bence sağlık ocağında verin doktorunuz hembu sonucu yorumlar hem tekrar kan bakılır aynı yer olsun aklınızda soru işareti kalmaz
Fatma011 2Princess1Mom sağlık ocağında devam edin çünkü devlet hastanelerin de 1000 değer üstünden bakıldığı için normalden fazla gibi gösteriyorlar
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom bu değer düşük değilki Ben 17 ile öğrendim bi kere acilde 2 kere sağlıkocağında verdim adetin geçtimi
Mavili1480 2Princess1Mom Bat kaçtı canım aynı yerde ver ben aynı yerde verdim iki kere ama doktor bazı testler istedi sağlık ocağında verdim farklılık olur mu acaba bilmiyorum
2Princess1Mom Tuba-M55 Öyle yapayım o zaman. Bu sonuç 24 saatte çıktığı için tükenmiştim bir daha sağlık ocağında vermeyeceğim diyordum 🤭
Mavili1480 2Princess1Mom Bence değerin güzel içini ferah tut benimde 5 gün kala 11 3 gün kala 32 bugünde sağlık ocağında kan verdin doktor kan tahlilleri istedi benimde bat bugün yarın çıkacakmış 😢
Tuba-M55 2Princess1Mom vardır herşeyde bir hayır🥰 ben 5 beta ile öğrenmiştim. Rabbim gönlünüzdeki dileği kabul etsin en hayırlı şekilde olsun hayalleriniz🤗
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Bak hemen yanında diğer Betalarım gözüküyor 4239 olan sağlıklı bir bebeğimdi. Ama kalp durması sonucu 3 ay önce kaybettim. 60 olan beta kimyasal gebelikti. 3lü rakam görünce de korkmadım değil 😥
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom allahım kucağını boş bırakmasın inşaALLAH kuzum inşallah sağlıkla ilerler
2Princess1Mom Mavili1480 Değerin güzel yükseliyor. Benim betayı alırkan kan tahlilleri mi de yapmışlar.
Mavili1480 2Princess1Mom İnşallah korkuyorum değer çok düşük geliyor gözüme ama 5 gün önce öğrendim çok küçük galiba ondan 🙈
myangelson 2Princess1Mom önemli olan değerin düzenli artışı. Düşük diye modunuzu düşürmeyin ve düşük de değil yani 😊 ilk hamileliğimde 115 ile falan öğrenmiştim. Düzenli artış takibi için aynı yerde kan verin tekrar sağlık ocağında verin yani
2Princess1Mom myangelson Biraz önce sağlık ocağından geldim. Doktor tekrar kan vermene gerek yok haftaya kadın doğuma git onlar zaten alırlar yine kan dedi. Muhtemel gebelik var gözüküyor. Bir sıkıntı olursa zaten kanaman olur o yüzden kendini beta takibi yapıcam diye strese sokma. Gayet iyi değerin dedi. Beklicem sanırım. 🥰