Berfuberat Alyask hayır sadece doğum , paket alırsanız doğum 52000, toplam 95000 gibi düşünün paket fiyatı
Alyask Berfuberat benım doktorum dışardan kendısı 25 bin alacak hastane de 25 bin normal 30 sezeryan alacak memorial . O zman benımki daha uyguna gelıyor çok pahalıymış 100 bin nerdeyse
Minik1tirtil Berfuberat ay kusura bakmayın size demiyorum ama yuh yuh yuh gerçekten 95 bin ne demek ya 🥺
gezentianne Alyask Kurum dışı doktorla,hastanenin kendi doktorlarıyla uapmaktansa daha uyguna geliyoe genelde
Bozkann Berfuberat ben geçen sene doğum yaptim 19 bin küsürdu nasıl o kadar yüksek ki . Bir yanlışınız olmasın
Alyask gezentianne evet oyleymıs normalde medıcal park sadece doğum 65 bin istediler burada daha uyguna geldı hemde doktorum xok iyi ☺️
gezentianne Alyask Ben de acıbademde kurum dışı yapacağım ordaki doktorlar 100 bin tl üzeri benm özel klinik doktorumun anlaşması var sezaryen 60 bin tl. İlk dogumu da böyle yapmıştım bence güzel şans Acıbadem,Memorial A sınıfı ve 5 yıldızlı otel konseptli hastane Medikal Park yanından geçemez😬😬
gezentianne Alyask Memorial’de de lohusa şerbeti,anneye kuaför hizmeti,anne baba özel yemeği,dogum sonrası diyetisyen desteği,hastanede anneye ayrı bebege ayrı hemşire ve emzirme danışmanlığı gibi bir cok şey var 😍
Alyask gezentianne evet oyle gerçekten medıcal park dan daha iyi içim o konuda da rahat . Sizinde uygun baya sağlıkla alalım kucağımıza kaç haftalık sizin biz 31 hafta olduk
bengonca gezentianne bende Memorial Bahçelievler’e gidiyorum. Detaylar hakkında bilgim yoktu. Bu hizmetler tüm Memorial’ler için mi bilginiz var mı?
gezentianne Alyask Yok siz de faydalanacaksınz 🥰 doktorunuz dogum paketi almş gibi olacak. Normal dogum 1 gece sezaryen 2 gece konaklayacaksınız. Ben suan 13-14 haftayım amin inşallaj sağlıkla kucahgımjza alalım
gezentianne bengonca Evet Memorial Doğum Paketi yazın kendi sitelerinde de yazıyor🥰 Benm doktorum da A sınıf olarak Acıbadem Atakent ve Bahçelievler Memorial ile anlaşmalı. Ben acıbademde dogum uapmıştım bahçelievler memorialde aynı doktora dogum uapan arkdsmn da imkanlaro aynıydı😍