Katya1 RCLale bende 6+6yım. Cuma günü keseyi gördük 19 kasıma kalp atısı icin gidicez. Cumartesi günündendir kahvtngi lekelenmem var acile gitmiştim kesede ve rahimde aktif kanama gözükmüyordu herhangi bi ilaç fitilde vermedi Ama gittkçe artıyo bugn 4.gün endişeliym yaşayan varmı
Sedayavuz Bende de bu 3. Gebeliğim. Suan 7 hafta 2 günlük olduk. Geçen hafta kese büyük bebek küçük haftaya tekrar gel dedi. İnsallah güzel haberleri alırız 🙏🏻
koza08 Katya1 aslında bilgilendirseniz bir kontrol etse aynı doktorun takibi daha sağlıklı olur. Benim 5.haftada başladı kanamam baya da yoğun oldu. Kanama alanı oluşmuş. İğne ve hap kullanıyorum.
Katya1 koza08 doktorum henüz cevap vermedi beklemedeyim bende umarım bu zorlu sürecimiz kısa sürede düzelir, sizede çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
koza08 Katya1 amin inşallah her şey yolunda gider zor bir süreç. Benim tüp bebek tedavisi ile oldu. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Pinnar7 Benim de 6+6 neredeyse 7 haftalık olduk, kontrolde hem keseyi hem de pıt pıt atan kalbini gördük ama duymadık çünkü erkenmiş daha. 8 haftadan sonra dinlenmesi uygunmuş. 8+3 te gideceğiz kalp atışı için tekrar