Ftmms12 Sevoom yaaa rabbim önce sağlıklı evlat versin ama 3 yaşında bir oğlum var rabbim hepimizde iki meyveyi tatırsın bende kız olmasını çok istiyorum ❤️🤲🏻
Ftmms12 Tazeanne001 bende çiğköfteye ve turşuya çok düşkünüm bebeğinizin cinsiyetini biliyor musunuz kuşum☺️
Tazeanne001 Ftmms12 doktorum son 2 kontroldür kız diyo ama emin olamıyorum 16 da kız dedi 18 de de kız dedi. Emin konuşmadığı için detaylıyı bekliyorum . Ana kızım diye sevmeye başladım😂💖
Ftmms12 Tazeanne001 canım herşeyin hayırlısı inşallah sağ Salim kucağına alırsın ama devlet hastanesinde baktırdıysan net demiyorlar hatta bazıları hiç söylemiyor
ayse1000 Ekmek kadayıfı aşerdim kilo kilo yedim ağzımda o şerbetin dağılışı aklıma geldikçe ağzım sulanıyo 😂
Ebruuu0606 Ftmms12 Ftmms12 hamile olduğu henüz öğrenmeden yaş nohut ve ciğer şiş çekmişti canım öğrendikten sonra aşermedim hiç😂
Sinem0135 Ftmms12 melemen 🤣🤣gece 1.5 da ağzımda sanki melemen tadı vardı kokusu burnuma geliyordu . Başka ds aşermem olmadı
Ftmms12 Sinem0135 bende 7 haftalıkken bütün gün hiç birşey yememiştim ve eşim dayanamayıp kalkıp bana menemen yapmıştı tabi ben onuda yemedim ama şuan yiyebilirim sanırım 😂😘 yavaş yavaş iştah açılıyor
Ftmms12 Kızlar hakkınızı helal edin burda yemden içmeden bahsediyoruz canınız çekmiyordur inşallah.allah hepimize koylaylık versin güzel anneler 🤲🏻❤️😘
Sinem0135 Ftmms12 hahaha hamilelik çok farklı bir şey ya cidden ben şuan 34 hafta içindeyim iştahım aşırı açılmış durumda 😂
Nazo77 Ftmms12 Yani canımın çektiği oldu aldım yedim ama mevsiminde yada ulaşamayacağım birşeye istek olmadı henüz 😅
Ziynet_ece İşkembe 🥹1 haftadır canım istiyor bulamıyorum çünkü yurt dışındayım ve etrafımda o kadar araştırmama rağmen bulamadım 🥲