Elfelf475 Asmklc ya benimkiler eşimi asagı çay içmeye götürmüştü. Şaka gibi bazı insanlar en iyisi yasak olması 😅
Asmklc Serrabade ay cok rahatladim yemin ederim kimdi gelenler vede ayni saatlerde kac kisi vardi? Siz girmeden doguma yani:)
Serrabade Asmklc Teyzelerim dayılarım eşleri kuzenler eşleri falan doğumdan önce hepsi hazırdı. Sonra sırayla gittiler ama ben rahatsız olmadım tam tersi güzeldi
Eliffyamann Asmklc hic bisey olmaz canım bebek zaten ona verilen küvez gibi olan yatakta yatıyor uzaktan bakip gidiyorlar, kötüyü düşünme, her sey güzel olucak inşallah
Nazo77 Asmklc iyide sezaryenden sonra hemen giydirme olmuyor benim bildiğim biraz bekleniyor o kadar kişinin dışarda beklemesi fazla kalabalık.Normal olsa tamamda sezaryen için gerçekten fazla kadınlar demiyor mu müsait olmaz ilk saatler vs bence rahatsız olursunuz ya.
Asmklc Nazo77 of bilmiyorum olurum tabikide😂 ama bence bebegin dogusunu gorup bende odadan cikinca, gider cogu diye dusunuyorum en azından 4-5’kisi kesin gider erkeklerde zaten odama gelmez
Nazo77 Asmklc Umarım canınızı sıkacak şeyler yaşamazsınız.Ben doğumdan hemen sonrasını hep düşündüğüm için cinnet geçirme anı olurdu benim için haha.Eşimede çocukluk arkadaşı demişti hastaneye giderken bana haber ver vs dedim ne alaka ne işi var hastanede onun istemiyorum zaten tesettürlüyüm saçmalık.
Nazo77 Eliffyamann Benimde arkadaşıma getirilen çayı içmişti gelenler hahaha erkekler çok düşüncesiz ya
adatuna Asmklc ben doğumdan çıkınca eşim hariç annem kayınvalidem ve babamı odadan çıkarttırmıştım. Kendime 1-2 saatte geldim sonra aşırı üşüme titreme geldi birilerini görmek istemedim hiç. Tekrar doğum olsa sadece annemle eşimi görmek isterim maalesef çok kalabalık gerek yok hiç 18 kişiye
Eliffyamann adatuna doğumhaneden çıktığımda ilk babamla göz göze geldim 😍 herkes bebeğimin başında gitmişti ama o beni bekliyordu kapıda asla çıkaramazdim odadan🥲
Zuhal_Y 40indan sonraki ayda 30 40 kisilik mekanda yemekli mevlit veririm. Hastane ve eve kabul etmem zaten kiş ayı olacak bebegim herkesten ve herseyden daha onemli. tedbiri elden birakmamaliyiz. Ilk cocumz degil sessiz sakin atlatmayi istiyoruz .
adatuna Eliffyamann kızım doğduğunda birkaç saniye nefes alamamış önemli bir şey değilmiş doğan bebeklerin %70inde oluyormuş ama bana o masada söylediler ve olabileceğinden bahsetmediler ben o cümleyi duyunca dünyam başıma yıkıldı psikolojik olarak çöktüm :) odaya gelince sadece ağlamak istedim
Nazo77 adatuna abimin arkadaşının eşide doğumdan sonra gittiğimde telefonda ağlıyordu hastanede kim dedim kayınvalidem dedi ne gülmüştüm hiç sevmez çünkü 😅
Crocus20 Asmklc sizin yerinizde olsaydım kimseye söylemezdim ne günü ne de saati doğduktan sonra söylemeyi tercih ederdim hatta 1 gün kalıyorsun zaten hastanede eve geçtikten sonra söylemek çok daha mantıklı geliyor
Nazo77 Crocus20 valla mevlüt vs olacaksa evede kimse gelmesin bir süre bence ocakta olacak doğumum çoğu kişi hasta olur yani ne gerek var ki…Gelmek isteyene mevlüt okutucam o zaman buyrun gelin diyip teşekkür edicem şahsen.
Crocus20 Nazo77 bencede çok doğru bir karar. Erken olmazsa benimde ocakta doğumum ve kimseye söylemeyi düşünmüyorum doğum yaptığımı