Asmklc Biraz stres oldum, sanırım bir 18’kisi olcak hastanede planlı oldugu icin saati falan herkes izin almiş.Beni sevenler, nolcak bilmiyorum. Sizin nasıldı? (Bilincsiz insanlar yok) yani bebegi görüp giderler.
Eliffyamann Asmklc güldürdünüz çok tatlı geldi bana sırf sizin için işten izin almışlar 😂🥰🥰🥰 bebeği görüp giderlerse ne güzel zaten sezeryanda doğumdan birkac saat sonra ayaga kalkıyorsun o arada gelen gider sonra istediğiniz gibi gezenirsiniz odada
BabyAta Asmklc şaka mı 18 kişi ne ya 😂 Sadece aileniz beklesin varsan en yakın bir arkadaşım. Sonra siz odamıza geçince tek tek gelirler ziyarete ay çok fazla ve abartı geldi bana. Alt taradı sezeryana gireceksiniz 😳
Happyka Asmklc hemşireler gelip size baktığı zaman dışarı çıkartıyor onları. Ameliyata girmeden önce görümcem yanımdaydı dışarı çıkar mısınız dedi ve işlerini yaptı doğumdan sonrasında öyle
Asmklc BabyAta ay bende anlamadim herkes gitmiş işten izin almiş😂 bu arada akrabalarim yabanci yok abilerim esleri amcam yengem kuzenlerim, halam yani cogu zaten gun icindede uğruyacak insanlardi babam annem falan da saydimm🫠 eşimide. Ama şöyle birden aradan cikar diye dusunuyorum
Nur0653 BabyAta ertesi gün gelseler daha iyi olurdu ameliyatli olacaksiniz ilk o toparlanma süreci zorlu oluyor insanın gozu ağrıdan kimseyi görecek durumda olmuyor o anlarda basklarinin olmasi sizi rahatsız edebilir
Eliffyamann Asmklc hiç stres olma canım böyle günler öyle özel ki asla unutulmuyor ve insanin sevdiklerinin yaninda olması çok güzel bir şey, ilk saatlerde yaninda olmaları daha iyi, birkac saate herkes gider sende rahat rahat yürüyüş yapip tuvalete girersin 🥰
Happyka Asmklc onların yanında sizi oranızı buranızı bakamıyor çünkü . İdrar torbası değiştirme zamanı var vs
Happyka Asmklc havadan virüs bulaşma yolu yüksek olduğu için çok kalabalık olmamalı . Yürüyen zatürre var şu an çocuklar arasında dikkat edin bence
Asmklc Happyka ay Allahım korusun bebekleri. Endiseleniyorum zaten ama kiramiyorum da kimseyi. Hemsirelere kaldi iş artik
Elfelf475 Asmklc ben pandemi sonuydu ziyaretçi yasak olmadığı halde yasak dedim. Normal doğum yaptım ama annemi bile gece evine yolladım. Beni o halde kimsenin görmesini istemem buna rağmen eşimin abiler eşleri geldi. Ben yorgunum yatacak yer arıyorum onlar neyin derdinde. Ben yine kimseyi hastaneye kabul etmeyi düşünmüyorum. Çünkü o süreç çok yorucu bir de gelen gidenle maalesef uğraşılmıyor
Nazo77 Asmklc Ben doğum zamanı sadece aileme haber veririm birkaç saat sonra paylaşırım diye düşünüyorum.Sezaryen planım yok olsada böyle olurdu sanırım hiç gerek yok.
Asmklc Nazo77 ay söylemis bulundum herkese heyecandan aslinda bunlar gun icindede uğrayacak olan akrabalarim ama birden toplaşinca ayni saatte bir stres oldum en azindan aradan cikarlar
Elfelf475 Asmklc ya benimkiler eşimi asagı çay içmeye götürmüştü. Şaka gibi bazı insanlar en iyisi yasak olması 😅
Nazo77 Asmklc iyide sezaryenden sonra hemen giydirme olmuyor benim bildiğim biraz bekleniyor o kadar kişinin dışarda beklemesi fazla kalabalık.Normal olsa tamamda sezaryen için gerçekten fazla kadınlar demiyor mu müsait olmaz ilk saatler vs bence rahatsız olursunuz ya.
Eliffyamann Asmklc evet benim herkes gün içinde gelmişti, hemşireler yürütmeye geliyordu kapıdan biri cicekle geliyordu çok zordu😄
Asmklc Serrabade ay cok rahatladim yemin ederim kimdi gelenler vede ayni saatlerde kac kisi vardi? Siz girmeden doguma yani:)