gulkilickiyar ayse_varol bende üsttekinden aldım kumaşı güzele benziyor inşallah doğum sonrası giyicem
hatice_aygun2 Mehmeteren-ve-defneninannesi İlk kızımda bı uzun kollu bı kısa kollu önü düğmeli pijama takımı aldım çok rahat ettim eylülde doğmuştu şimdi 4 aylığım gene aldım kısa kollu önü düğmeli Nisan bebesi olacak Allah nasip ederse bide uzun kollusunu alacam emzirmekte kolay oluyor onla kızımda aldıklarım Trendyol dan 2 senedir yıkayıp giyiyorum sürekli evde tavsiye ederim ötekiler abartı geliyor bana şahsen bunları her şekilde giy 💜
Ebrueren ArasMom__ bende nisanda doğum yapıcam bunu düşünüyorum doktor kıza benziyor dedi o yüzden net olmasada şimdilik düşüncem bu
Esra1999 Ebrueren kız erkek boşver😂 indirimi yakala al kız valla ne boşa 600 vericen ben iki tanesine hemen hemen o fiyata aldım😅
tazee_anneee SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bende bunun pembe çizgili olanını aldım çok güzel çok beğendim kumaşı da yumuşacık
Es26 Teacherr ben mağzasında gördüm aslında beğendim beyaz diye çok terddüt ettim sitesinden sipariş verdim geri
Yenianne_61 ArasMom__ ben de aynısını aldım yumuşacık çok güzel takım tabi ben aldıktan sonra uzun zaman indirimde olması biraz moralimi bozmuştu😂
Semakantar Mehmeteren-ve-defneninannesi normal önü düğmeli rahat kalip.pijama takimlarindan aldim ben lohusa olarak almadim.özellkle
Duruu3 Bezelye1 işte o üstteki kırmızıyı aldım ben usttu kısa geldi karnım açıkta kaldı ve kolu baya uzun karnimida sikti büyük alınmalı bence
Bezelye1 Mehmeteren-ve-defneninannesi Bunlarda daha önce alıp kullandıklarım yazlık kışlık bir sürü aldım hepsi çok iyi severek kullanıyorum
Tgbashnn Mehmeteren-ve-defneninannesi link nasıl atılıyor bilmiyorum ama gömlek yaka desenli uzun kollu hamile gecelik diye geçiyor üstünde kalpler var 250 tl üzerine yüzde 25 indirim var
Mehmeteren-ve-defneninannesi TKumsall giydin mi üzerine denedin mi peki kaç kilosun şu an Ben de sordum satıcıya doğumda giyilebilir mi diye tercih sizin yazmışlar sıkıyor mu lastikli mi yani doğuma kadar 90 kilo felan olurum ben xxl öneriyorlardı
Edan54 Duruu3 rica ederim ☺️ ama büyük beden alırsanız daha rahat edersiniz beden gelince bende iade edip büyük beden alacağım
Duruu3 iremhzl evet tesettürlü kişiler için açık renk olabilir ben açık biriyim normal oyuzden bu hoşuma gitti ama bilmiyorum daha bakacam bir kaç daha