Sara_bebek mehmetereninannesii_ Allah bagişlasin kizinizida sag salim kucaginiza almayi nasip etsin rabbim 🙏 insan her ikisinden tatmak istiyor 🥰
Es26 Freshmomy ben çok beğendim fitilli kumaş yumuşacık çok rahat 60 kiloyum l bedenini aldım ama bu Lohusa takımı olarak geçmiyor suwende normal pijama takımı
Ssssserapppp mehmetereninannesii_ Ben hamile ve lohusa yakınlarını begenmedigim için penti indiriminden 2 tane pijama aldım. Bir tane de gecelik koyarım yanina . Benim için yeterli
gayesblog mehmetereninannesii_ Siyah saten taşlı bir takım ve 2 adet beyaz klasik sabahlıklı gecelikli takım aldım
Cilliprenses mehmetereninannesii_ fotoğraf çekimi için istiyorsanız artış markasına bakmanızı öneririm doğumdan sonrası için suwen den aldım bende 👌
Gamzeli_03 mehmetereninannesii_ rahat birşeyler al valla hiç öyle makyaj ile süslü puslu gezilmiyor 😂🤣🤪
Cilliprenses mehmetereninannesii_ ben şuan almadım kızım için almştm 4 sene önce şimdide onu kullanacağınim beyaz almştm güpürlü sabahlıüı vardı. Sitelere bakarsanız çok eahat bulabilirsiniz yeni modelleri var