Mlsaa99 Bnguuu_102 ön süt arka süt meselesinden bahsediyorsun ona dikkat edicem yarim saat bir memede kalması lazimmis
Mlsaa99 Babymom07 ya canim bende aldim denemek icin yerlestirdim gogus altima cok büyük oluyor nasil kullanilacak biraz tuhaf duruyor
Babymom07 Mlsaa99 valla benim göğüslerim büyük olduğu için direkt yatırıyordum memem ağzına giriyordu. Küçük göğüsler için başının altından elini koyacaksın kafası yukarı tarafta kalacak o şekilde koluna destek verecek
Babymom07 Mlsaa99 daha iyi boş ver dışarıda emzirirken falan çıkartması zor oluyor bir de süt varken dahada dolgun oluyor zaten :)
Mlsaa99 Babymom07 bir anda dolucak sonradan pörsüyecek hahaha aklima şey geliyor sürekli bir çocuğum oldu saçımı toplamaya halim yok ne millete ne devlete faydam var 😁😁
Mlsaa99 Babymom07 kolik olmadığı surece pek zorlamıyordur diye düşünüyorum. Yegenimde 4.ayina girdi ablam dunyasindan bezmiş durumda kolik hic durmuyor uykusu hic yok cocugun 😁
Alyadnz33 Hasdilq Süt Artıran Hoşaf Kuru meyveler 4-5 parçaya bölünerek, karanfil ve nane eklendikten sonra 1.5 litre su ile kaynatılır.1 limon suyu sıkılır, isteğe bağlı olarak 1 yemek kaşığı bal eklenebilir. Sıcak veya soğuk olarak tüketebilirsiniz.
Alyadnz33 Hasdilq 1 su bardağı dut kurusu 2 orta boy elma 7-8 adet incir İsteğe göre şeker (ben bir çay bardağı ekliyorum) 1,5 litre su
Alyadnz33 Hasdilq hamileyken bunları yaptım ben çok sütü yaglandiriyor bide baya iyi memnun kaldım ben şimdi tekrar hamileyim dogunca sağ sağlim yine aynısını yapicam ben 40 gün taze yapıp içtim
Babymom07 Mlsaa99 ay yok o kadar değil akşamları birkaç saat huysuzluğu oluyor sadece uykuyu seviyor sen kaç haftalık hamilesin kuzum
Mlsaa99 Babymom07 34+3 teyim balım az kaldı benimde serüvenin başlamasına insallah sakin bir bebek olur. Gebeligim stressiz gecti derler ya nasil gecirirsen bebek oyle olurmus diye ne kadar dogru bilmiyorum tabi . Ama anne karninda cok hareketli uykusu bile cok az gibi hissettiriyor çıkınca da boyle olursa yandık 🤭🤭
Semavat Mlsaa99 o sırada benim sürekli mesaiye kaldığım için stressten gebermem ve çocuğumun stresli olması🙃
Babymom07 Mlsaa99 olmaz inşallah ya benim hamileliğim çok güzel geçti lohusalığım kv sayesinde berbat geçti her gün ağladım sütüm kesilecek diye de korktum ama şükür kesilmedi. Şimdi çok tatlış bir kızçem var sende sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah 😘
ayseheyecanli Mlsaa99 malesef yanlış bende doğru biliyordum yakın bi zamana kadar ama göğüsteki sütü arttırmanın tek yollu elle sağımmış ilk 20 gün özellike zaten bebeğin midesi kiraz kadar her emdiğinde o kadar gelse yeterli onu baz alın gelmiyorsa elle sağın
Mlsaa99 ayseheyecanli şu pahali markalarinkini almadim zaten elle de denerim yeterli olursa . Şu meme ucu kanaması olabiliyormus simdi ki fobim o basladim krem surmeye insallah zorluk cekmem
ayseheyecanli Mlsaa99 meme ucunu hava aldırın ped koyacaksanız her gün koymayın pamuklu bi bezin değmesindense hiçbişeyin değmemesi en güzeli onun için kalkan öneriyorlar süt içinde birikiyor ve meme ucu de boşta kalıyor bişey değmiyor ev içinde onu takabilirsiniz birde yara olursa karbonatlı su aklınızda olsun çok iyi geliyor pet şişeye yapıp ucunu bandırın
Bbuusra Maviss718 Mlsaa99 Ben pahalı krem de denedim. Gümüş kapak da aldım bir işe yaramadı. Arkadaşım tatlı badem yağını her emzirmeden sonra sür sonra, kahverengi yeri kapatacak şekilde streç koy dedi. Onunla kanamam ve yaralarım durdu.
Maviss718 Canım bakım değil ama yeni doğan bebeğine arkadaşım doğar doğmaz emzirmeden önce nar patlatmış ağzına hiç gaz problemi yok benim bebeğimin aşırı gaz problemi var keşke daha önce söyleseydi haberin olsun çok zor gazlı bebek 😌
Mlsaa99 Maviss718 nar nasil patlatmis agizina yavrum yeni dogana anne sütü harici hersey yasak nasil yapmis bir zarari olmamis mi
Mlsaa99 Alyadnz33 canim tarih vermedi 38+6 da 39 da aliyorum sezeryanda dedi yine . 2340 olmus bebegin kilosu da 45.6 cm kilosu iyi mi sence
Bbuusra Alyadnz33 Ne zaman içmeye başladınız peki ? Benim sütüm de 4. Akşam geldi ona da faydası olur belki önce içmeye başlasam