Alyadnz33 Mlsaa99 inşallah bişey diyimmi sana 21 Kasım 22 Kasım sana gün vericek gibime geldi içime doğdu gün alınca yazar mısın bana
Mlsaa99 Alyadnz33 kız deme oyle erken o tarihler zaten agrilarim basladi erken dogum olur mu diye düşünüyordum 🥹 aralığın ilk haftasi verir diye düşünüyorum
Bnguuu_102 Mlsaa99 sürekli emzir ve bebek erdikten sonra göğsünü pompaya iyice boşalt göğüs ne kadar boşalırda o kadar çabuk doluyor o kadar fazla süt geliyor Bir de göğsündeki süt iyice boşalmadan bebeğe diğer memeni verme en arkadaki süt daha iyi olur derler
Mlsaa99 Bnguuu_102 ön süt arka süt meselesinden bahsediyorsun ona dikkat edicem yarim saat bir memede kalması lazimmis
Yogurtlupilav Mlsaa99 Kimin ne söylediğini umursamadan kendi çocuğuna hissettiğin gibi bak. Her anne mükemmel annedir! İlk 6 ay bebek cildi için yağ sürülmesini önermedi bizim doktorumuz, losyon yeterli..
Babymom07 Mlsaa99 emzirme için emzirme yastığı inanılmaz hayatımı kolaylaştırdı iyi ki almışım şimdi genelde yatarak emziriyorum
Mlsaa99 Babymom07 ya canim bende aldim denemek icin yerlestirdim gogus altima cok büyük oluyor nasil kullanilacak biraz tuhaf duruyor