Kubrakaraduman Neslihanylmz İnşallah. 🙏🏻❤️ evet öyle gerçekten insan hem artık doğsun istiyor aynı zamanda korkuyo da yepyeni bi hayata başlamanın heyecanı da var çok karışık duygular 😂🥲
Neslihanylmz Kubrakaraduman evet yetebilir miyim korkusu ağır basıyorr bende de. İyi düşünelim iyi olsun diyelim🤭🐣
cactus123 Neslihanylmz günümüz aynıymış normal doğum bekliyorum bende son 10 olucaz gece ☺️inş kolaylıkla doğumumuz olur
Neslihanylmz cactus123 ayy evet son 10 gün 🤭 bu gidişle son güne kadar bekleyeceğim gibi geliyor bana. İlk başta zor tuttuk içerde şimdide gelesi yok😄
Kubrakaraduman Neslihanylmz bütün anneler hamileler genelde aynı duyguları hissediyor demek ki 🥲 Allah hepimize sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Gzmnur Bende 39 oldum bugün ne gelen var ne giden bebekde çok hareketli ama eden böyle anlayamıyorum . Birde bağırsaklarımsa sorun var karnım çok ağrıyor karnım çok sert kramp giriyor tuvaletimi yaparken özellikle ..Bu durumu yasayan var mı ? Ne yapmalıyım
Kubrakaraduman Neslihanylmz ben gittim doktora ama kendi doktorum izine çıkmış diğeri muayene etti pek memnun kalmadım bebek hala kanala girmemiş ama gecede gündüzde bekliyoruz artık girmesini olan ağrıların bundan sonra biraz daha artabilir kasılma toplanma çok olur dedi pazartesiye kadar doğum olmazsa kendi doktoruna gel 40 haftan dolunca suni sancı için gün verebilir dedi 🙄
Neslihanylmz Kubrakaraduman yani yine doğal süreci bekletiyorlar sanırım. Suni isteyecek misiniz yoksa direkt sezeryan mı isterseniz? Doktorum muayene edince kanala inmezse sezeryan olabilir demişti. Birde ultrasonda baktı mı plesenta olgunluğuyla ilgili bir şey söyledi mi? Suyu vs.
Kubrakaraduman Neslihanylmz kendi doktorumla konuşacağım bakalım pazartesiye kadar olmazsa eğer suni sancıyla bi şans var derse denemek isterim ama sezeryan yapalım derse direk napacağım bilmiyorum açıkcası modum da düştü biraz belki 40ı da geçirebilir bi kaç gün belli de olmaz ama plasenta hakkında da bişey demedi ama suyu iyi dedi şuan herşey yolunda dedi yani olumsuz da konuşmadı
Meltemm21 Neslihanylmz 39+6 olduk ne sancı var ne başka birşey yarın kontrole gidicem inşallah açılmam olmuştur
Neslihanylmz Meltemm21 38den sonra bu bebeklere ne oluyor anlamıyorum 😆 sancı vs kesiliyor öylece bekliyolar 🤷♀️