cactus123 Neslihanylmz günümüz aynıymış normal doğum bekliyorum bende son 10 olucaz gece ☺️inş kolaylıkla doğumumuz olur
Meltemm21 Neslihanylmz 39+6 olduk ne sancı var ne başka birşey yarın kontrole gidicem inşallah açılmam olmuştur
Neslihanylmz skulentizm hadi ya aynı gündeyiiz🤭 benim sancılar da yalancı😄 kanala girmesi için bir şey yaptınız mı ne yapabilirim
Neslihanylmz skulentizm rahatsız ediyor mu kanalda olması ben tam sol kasığımda hissediyorum kafasını oturup kalkarken korkuyorum sıkışıyor mu diye 😁
skulentizm Neslihanylmz baskı var sanki her an tuvaletim var gibi bir de sürekli regl ağrısı yaşıyorum sanki gün içinde regl olacak gibiyim
skulentizm Yok yapmadım ama son haftaya kadar işe gittim hareket edebildiğim kadar ettim. Şimdi de akşamları pilates topu üzerinde sağ sol ileri geri ve sekiz hareketleri yapıyorum. Girer ama inşallah. Bunun için özel hareketler var youtubedan bakabilirsiniz
Neslihanylmz skulentizm hareketleri yapmaya çalışıyorum ama ne kadar başarili our Allah bilir ilk doğumunuz mu🤗
Neslihanylmz skulentizm regl ağrısı sancı oluyoor zaten sancım yok demişssiniz ama 🤗 regl ağrısı gibi vuran açılmayı da sağlayan ağrı aynı zamanda. Benim 33haftadan sonra riskli geçmişti ordan biliyorum. 37itibariyle hareket etmeye başladım geç kaldım sanırım 🥲
skulentizm Neslihanylmz girip çıkan bir ağrı değil sürekli devam ediyor o yüzden emin olamıyorum 😔 hafif şekilde oluyor herkes o değildir diyor ben de o yüzden normal ağrıdır diye üstünde durmuyorum
Neslihanylmz skulentizm benim 33. Haftalarda belimden yanlara doğru adet sancısı gibi vuruyordu. Dr fitil, ilaç vs vermişti durdurmak için. Açılmayı sağlayan doğum sancısı demişti. Herkes farklı tabiki anlamak çok zor her vücut farklı bir süreç🤲🏻
Kubrakaraduman Ben bugün 39 oldum ara ara sanki regl olucam gibi ağrım oluyo düzenli değil ama geçen hafta banada kanala daha girmemiş dedi doktor sancım çıktı ama ne gelen var ne giden yarın tekrar kontrole gidicem bakalım😂
Neslihanylmz Kubrakaraduman benimde arada bebek toplanıyor bir yere sonra geçiyor kanalda da değil. İnmezse nasıl bir yol izlenecek merak ediyorum. Benm sonraki randevum cuma günü daha cok var 😆
Neslihanylmz Kubrakaraduman evet duydum bunu 😆 düzenli sancılarla inebiliyormus. Yarın doktorunuz ne diyecek acaba haber verin bize de 🙊
Neslihanylmz Kubrakaraduman sağlıkla kucağımıza alalım inşallah çok heyecanlı bi süreç aynı zamanda çok korkuyorum 😂
Kubrakaraduman Neslihanylmz ben gittim doktora ama kendi doktorum izine çıkmış diğeri muayene etti pek memnun kalmadım bebek hala kanala girmemiş ama gecede gündüzde bekliyoruz artık girmesini olan ağrıların bundan sonra biraz daha artabilir kasılma toplanma çok olur dedi pazartesiye kadar doğum olmazsa kendi doktoruna gel 40 haftan dolunca suni sancı için gün verebilir dedi 🙄
Kubrakaraduman Neslihanylmz İnşallah. 🙏🏻❤️ evet öyle gerçekten insan hem artık doğsun istiyor aynı zamanda korkuyo da yepyeni bi hayata başlamanın heyecanı da var çok karışık duygular 😂🥲