Adensah çok şükür güzel geçti canım.ilk doğumum genel anestezi ile sezaryendi.beyincik etrafını saran bir kistim var,spinal anestezi de onun sarkma patlama riski varmış diye yapmamışlardı ilk doğumumda spinali, yoğun bakıma girebilirsin vs dediler ama ben bunda baya ısrarcı oldum 2 tane beyin cerrahı 2 anestezi doktoru ile görüşüldü en son ameliyat masasına kadar belli değildi nasıl olacağı.ameliyat masasına uzandım kollarımı bağladılar anestezi doktoru tekrar beyin cerrahını aradı görüşme yaptı telefonda sonra geldi doktorumuz isterse olabilir demiş,kararı sana bırakıyorum genel mi spinal mi dedi.bende spirali tercih ettim ve iyiki öyle bir karar aldım.sonra kollarımı çözüp oturttular spinal iğnesini yapıp başladılar sonda takımı ve ameliyata.bebeğim ile birlikte kucağımda çıktık ameliyathaneden ve hiç bebek odasına gitmedi.artık işleyiş bu şekildeymiş, çok sevindim.ilk bakımı temizlenmesi tartılması vs ameliyathanede yapılıyor sonra birlikte odaya çıkıyorsunuz aşıları topuk kanı vs hepsi de gözünün önünde odada yapılıyor tartıyı bile odaya getirip tartıyorlar.çok mutlu oldum böyle yapıldığı için,olanlardan sonra böyle olması çok sevindirdi beni.