1Prens1Prenses53 arcmom bu sabah 7:30 yatış 8:30 ilk ameliyat benimkiymiş,sezaryen doğumum var inşaAllah.ve heyecandan stresten uyuyamıyorum bu saat oldu😊 dualarınızda Feyza bacınızada yer verirseniz çok sevinirim🤲🏻
incitekin_44 Maşallah sizin az kalmış kızlar bende ne zaman doğum yapacağım diye iple çekiyorum valla
arcmom Bhrdnz sorma sorma aşırı heyecanlıyım birazcık korkumu heyecanla karışık çok değişik duygular yaşıyorum yüreğim hopluyor 😅 Allahın izniyle yavrumuzla birlikte keyifle sağlıkla evimize dönelim 🥰
arcmom Bhrdnz ayyyy 🤭 bak 00:00 oldu uygulama bir gün daha attı bende 4 gün yazıyor. Sizde 8 🤩 hem geçiyor hem geçmiyor haklısınız çok farklı duygularmış
Bhrdnz arcmom evet çok şükür bir gün daha yaklaştık 🤭 hem de nasıl garip duygular ya hem ağlıyorum hem gülüyorum
arcmom Bhrdnz en muhteşem gerçek hissiyatı mucizeyi sanırım tam doğum anı anlarız kokusunu içimize çektiğimiz zaman 🥲 Rabbim nasip etsin aynı zamanda isteyen herkese
arcmom incitekin_44 inşallah paylaşırız tabii hep birlikte güzel hikayelerimizi 🤗 alıştık bu uygulamaya zaten hemen kopamayız burdan yine konuşuruz :)
Adensah 1Prens1Prenses53 rabbim Sinek ısırığı kadar bile acı nasip etmeden su gibi doğumun olur insallah canım benimde şuna hafif hafif sancım var bakalım hayırlısı insallah 🩷
1Prens1Prenses53 arcmom Allah razı olsun,çok teşekkür ediyorum.çok şükür sağlıkla doğdu 🤲🏻 darısı tüm bekleyen hamişlerin başına.sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağınıza alın hepiniz inşaAllah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸
1Prens1Prenses53 Adensah Allah razı olsun,çok teşekkür ediyorum.çok şükür sağlıkla doğdu 🤲🏻 darısı tüm bekleyen hamişlerin başına.sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağınıza alın hepiniz inşaAllah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸