raabiiiaaaa atlasinannesi_ prodoctor canım ben adet geçmesini bekledim diye hatırlıyorum ama 1 hafta önceden belli edenini de gördüm burda😊
raabiiiaaaa asyamooms valla ben göremedim ama fotoğraf olduğu için illaki fark oluyor olabilir siz yakından daha net anlarsınız🌸
_Feslegennn__34 atlasinannesi_ en düşük beta degerımı bile çıkardı 5.41 silik cıkarmiştı güvelinir baya
SalihaHakanetin atlasinannesi_ anlıyorum marka ismi belirtirseniz verirler prodictor erken gebelik testi diye muhakkak verirler her ecz var çünkü
atlasinannesi_ SalihaHakanetin predictor almak istiyorum ben ama pahalı olduğu için yokmuş sanırım bir kaç eczaneye baktım
sadece1selda @atlasinannesi_ ben öğrenince prodoctor ile öğrenmiştim maalesef ben her eczane de olduğunu düşünmüyorum benim oturduğum ilçede kaç tane eczane gezdiysem hiçbirinde yoktu bende internetten almak zorunda kaldım
atlasinannesi_ sadece1selda benim ilk gebeligjmde prodoctor almıştım ama nöbetçi eczaneydi ve hangi eczanede olduğunu bilmiyorum her eczanede olmuyor dediğiniz gibi