SalihaHakanetin atlasinannesi_ prodictor 6 gün öncesine kadr ben 5 gün varken görmüştüm pozitif hayırlısı olsun inşalalh
atlasinannesi_ SalihaHakanetin peki nereden aldınız? Eczane eczane gezmek istemediğim için trendyoldan almak istedim fakat sahte falan diye yorumlar yazanlar var. Sizce güvenip alabilir miyim? Diğer saticilarda da yorum yoktu
raabiiiaaaa atlasinannesi_ valla bende trendyoldan aldım canım 5 li olarak gebeliiğimi gayette öğrendim elimde kaldı bile hatta😂
Alyadnz33 atlasinannesi_ Nöbetçi eczaneler var sorun arayın internetten çıkıyor hangi mahalle şehir olarak yazarsanız elinizle koymuş gibi arayıp sora bilirsiniz gitmeden önce arayın sonra gidin
raabiiiaaaa atlasinannesi_ prodoctor canım ben adet geçmesini bekledim diye hatırlıyorum ama 1 hafta önceden belli edenini de gördüm burda😊
Mlsaa99 Ben asla erken gebelik testlerine inanmiyorum cok yanıltıcı pozitiflerini gordum. Kaset test en guvenilir olani bence
asyamooms  Kızlar ben predictor kullandım çizgi görüyormusun reglime 6gün kala silik çizgi Predictorden herksz memnun