Hafif ishal gibi oldum çok hafif Adet sancısı gibi uyandım insallah bugun melegım doğar dua edin 39+6 🤲🏻
    sonsuzmasalim tebrikler ❤️ Sancilar cok yordu mu sizi? Spinal mi oldunuz? Bu suni sanci olayi niye hep sezeryana donuyor yaaa 🤦🏻‍♀️
    Btugl maşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah doğum kanalına girmiş miydi beveğiniz
      Hafizeipek bencede kandırıyo yerini baya sevdi gelmesi için dua ediyorum canım güzel bi doğumun olur inşallah bu kadar bekleyişin ardından
        sonsuzmasalim kuzum tebrikler🙏🏻🙏🏻 sağlıkla gelmiş iyisiniz önemli olan bu😍😍 Allah analı babalı büyütsün inşallahh
          Hacerr duaların için teşekkür ederim 🙏 ay gelşem mi gelmeşem mi 🐣👶
            sonsuzmasalim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım hayırlı olsun boşver önemli olan ikiniz de iyisiniz çok şükür 🤲🏻🥰
              TugbaSerhat bizde burdayiz. 39+3 ve hala hic bi belirti yok.gelisme yok bu cocugun gelecegi de yok.
              Sinir var bende çok 😅
              Sanci yok sifir aciklik.kemik acilmamis.cocuk iri.
              Ne olucak boyleeeee 😱😱😱
              Dogurdun mu bi gelisme var mi ne zaman kontrolun sorularina hergun cevap verip sinirlenmek te ayri olay.
                Baklava ayy çalan telefonlara gelen mesajlara aynı cevabı vermekten ben de geriliyorum çocuk da geriliyor demek ki gelmekten vazgeçiyor 😁 39+4 de biziz ama gelmiyoruzzzz