ezgickm Ftma4 canım ya ben ilk 3 gün önce test yaparken yanlış biliyormuşum o zaman daha 9 gün varmış şimdide 6 5 gün var tahminen
ezgickm Cnhavva geçmedi canım ben adet olacakmış gibi ağrı yaşadım iki gündür afedersin bir de zırt pırt çiş geliyor 😅 ondan yapaykm demiştim
Cnhavva ezgickm adet agrisina benziyo zaten bende sadece aralarda farkli batmalar da olmustu belirgin bi belirti yasamamistim
ezgickm Cnhavva ya benimde ikinci olacak nasp olursa iki gün önce karnımın sağ alt tarafında batmalae hissettim bende ilk bebekte de olmuştu ama nasip artık akışına bırakmam lazım 😅
Egegayk ezgickm kızlar çok afedersiniz ama ben şeyimde böyle iğne batması gibi hissediyorum sancılanma gibi oldu bugün hele belim sanki ortadan ikiye ayrılmış bunlar belirti olabilir Öi
ezgickm Egegayk kuyruk sokumumda ağrı bendede olmuştu canım batma karnımda oldu ama alttan olmadı sanki hatırlayamıyorım onu 😅
Serya3 ezgickm inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırız ya tum bekleyen herkese rabbim güzel haberler alabilmeyi nasip etsin inşallah ❤️