Ftma4 ezgickm rica ederim umudunu kırmak istemedim ama olmayan cizgiyi var ben gördüm diyemem umarım inşallah vardır
ezgickm ezgickm böyle baya göründü bakın afedersiniz gecw boyu kasıklarım ağrıdı regl oldum dedim dedim sabah lavaboya girdiğimde baya bir akıntı geldi bunlara anlam veremiyorum 🤮
ezgickm GirlandBoy_Mom ya gözle baya baya silik gözüküyor da aman sinirim bozuluyor ya dışarı çıkarsam bulursam prodoctor alıcam hepsburada 5 gün sonra teslim dedi bekleyemem akkskdkdk
GirlandBoy_Mom ezgickm prodoctor maalesef her eczanede yok bende bizim burda sadece bi tane bulmuştum ona güvenerek gittim beta verdim 17 çıktı
ezgickm Ftma4 ya aslında mart gibi istiyoruz ikinci çocuğu ama şöyle bir şok yaşamak istiyorum 😅😅 üzülmedim yani çok teşekkür ederim 😍
ezgickm Cnhavva geçmedi canım ben adet olacakmış gibi ağrı yaşadım iki gündür afedersin bir de zırt pırt çiş geliyor 😅 ondan yapaykm demiştim
ezgickm Ftma4 canım ya ben ilk 3 gün önce test yaparken yanlış biliyormuşum o zaman daha 9 gün varmış şimdide 6 5 gün var tahminen