Egegayk Kızlarrrrrr Yumurtlamam 3 kasımda oldu Çatlamam 6 kasımda oldu Çatlamayı gördükten sonra testi yapmayı bıraktım Ve geçen yaptım baya silikti ovülasyon testinden bahsediyorum bu arada Ve şimdi yaptım danli biraz koyu geldi
Ebru567- minkmom_25 benim adetten bir gün önce pikti ertesi gün adet oldum geçen ay ovu testine gebelik için güvenme geçen ay adete 3 gün kala koyu çıkıyordu 1 gün kala pik oldu bu ay hep silik çıkıyor adet yarın
hyena Mucizeem__ Bat 16 akıntıya göre yumurtlama 1-2-3 gibiydi 2 gün önce yaptım böyle çok çok silik var gibi sanki yine alıcam test
Elifalkha hyena bu hangi marka test?ben de artimed yaptim cok silik cikti adetimden 7 gun gecti normal.kaset testte cikmadi ama erken gebelikte cok silik cikti
Ebru567- Artimed yalancı pozitif veriyor almayın onu benimde 30 ekim pikti 31 silik iki gün değerlendirdik bekliyorum bat 15 yarın gösteriyor takvim 16 gün olucak yarın erken gebelik testi yapmadım sabah yapicam
hulya98 Ebru567- kızlar 4 Kasım catlama 2-3 Kasım pik ne zaman test yapsam çıkardi? 9-10-11. günler erken mi olur?
minkmom_25 Ebru567- netice ne olur bilemem tabi. Kimyasal gebelik geçirmiştim değerim düşmeyince kürtaj falan olmuştum
Ebru567- minkmom_25 bende geçen yol kasom 6 da kalp durmasindan kürtaj oldum pıhtılaşma çıktı bende ağustosta eylul ekim denedik en son 30 ekim pik gördüm 30 31 değerlendirdik bat 15 bekliyorum yarın sabah yapicam test erken gebelik ama diğer ay inanılmaz kramplar seyrimeler ağrılar gaz şişlik nasıl belirtiler vardi bu ay yok diş ağrım oluyor bu ayda sağlam dislerim alt kısmı hepsi ağrıyor arada geçiyor sonra şükür
minkmom_25 Ebru567- inşallah gönlünüzce olur herşey. ☺️ birşeyler yaşayınca insan hep biraz daha fazla korkuyor. Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin herkese