Kadze Mucizeem__ valla hayırlısı Allah bağışlarsa iki evladım var gelirse üçüncüsü başımın üstüne aldıramam. Ama kasıtlı olarak üçüncü yapmış olmam sadece
minkmom_25 pinar_5 çatlamadan 11 gün sonra benim silik çıktı testte yani bugün siz de deneyebilirsiniz 🥹
pinar_5 minkmom_25 bende ınnovita markasının gebelik testleri var ama sanırım bunlar erken gebelik testi değil bugünden geçti artık yarın sabah ilk idrarla yapsam acaba test doğru gösterir mi? Adetime 4 gün var.
Gizem1504 Kızlar 18 19 değişiyor ağzımda acayip tat var 2 gündür acı gibi midemi bulandıeıyor sizde varmı
SalihaHakanetin Egegayk aynıyız bence bekleyin erken olunca net olmuyor surada 1 hafta kaldı Reha olmaya sabır 🌸
minkmom_25 Egegayk 15 kasımdan sonra deneyebilirsiniz ☺️ normalde 14 gün bekleyin diyorlar ama benim 11. Gün çıktı erken gebelik testinde
minkmom_25 SalihaHakanetin benim adet günüm ama geç yumurtlama oldu ☺️ afet döngüsünü çok da beklemeye gerek yok aslında ☺️
Egegayk SalihaHakanetin ama genelde 14. Günden sonra diyorlar yarın yapsam 9 gün sonradı test yapmış oluyorum