piper Neslihan1309 ayy yaa heyecanlaniyorum insallah uzulmem sonra :( Kasigimda batmalar oluyor o yuzden bekleyemedim yaptim hemen ama adetimede 1 hafta var
ezgickm piper evet evet canım sen kesin hamilesin o zaman ben ilk gebeliğimde merakımdan yaptım 6 haftalık hamileyken ovulasyon testi kopkoyu çıkmıştı
piper ezgickm ovulasyonum henuz kopkoyu degil canim ama daha onceki gunlere gore koyulasti. Bugunde yapacagim birazdan belki kopkoyu cikar . Ay insallah hayirlisi ile pozitiftir benimde
ezgickm piper ayy o kadar var gibiydi 🥺 benimde yine var mı yok mu belli değil ben anlamadım ya her ay böyle sabırlı falan da değilim yapmıycam diyip yapıyorum 😅 ama üzülme nasipte varsa doğru zamanı bilir rabbim💓
piper ezgickm evet canim hayirlisi olsun diyorum. Nasipte yokmus bu ayda demek ki Seninki insallah vardirr💕 adetine kac gun kalmisti senin
ezgickm piper ya regl günüme 4 gün var sandım geçen yaparken tam takip etmemiştim sonradan buldum tam tarihi bir baktım 9 gün varmış daha yani bugün 6 gün var diyelim böyle saçma birşey çıktı yok herhaldee 🫠
piper ezgickm ben bir sey goruyorum sanki ama gozlerim bozulmadiysa cizgiler birbirine cok yakin degisik geldi anlamadim🤔