Betulceeblog Kızlar bu ay pik göremedim elimdeki testte bitti bundan sonra yapmayacağım zaten ümidim de yok bu aydan ama niye böyle oldu geçen ay kopkoyu pik görmüştüm :(
Tugbaguler Betulceeblog bugün yaptığın koyu canım değerlendir bence pik gibi herkesin kopkoyu çıkmayabilir benim öyle oldu çünkü sen değerlendir ümidini kaybetme
Tazeanne123456 Betulceeblog bende bu testlerden aldım kendimizi çok şartlandırdığımjz için olmuyor bence akışına bırakın bende o şekilde hamile kaldım rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin tüm isteyenlere 🙏🏻
Betulceeblog Tugbaguler Bugünü de değerlendireceğim ama geçen ay çok koyu çıkmıştı bariz belliydi ondan acaba bu ay çatlama olmadı mı diye düşündüm
Betulceeblog Tugbaguler Öyle mii bilmiyordum ya. Niyeyse hiç ümidim yok ama inşallah nasip olur bu ay
Betulceeblog Tugbaguler Doğru söylüyorsun yaa stres çok etkiliyor. Herkes için hayırlısı olsun inşallah 🫶🏻
Tugbaguler Betulceeblog inş canım benim stresten olmuyor mesela aşırı takıyorum takıntı yapıyorum yapma yani o yüzden
Tugbaguler Betulceeblog evet ovülasyon da çok stres yaptırıyor bu ay yapmışsam mesela geçen ay yumurta yu yakaladım çatlamayı denedim ama olmadı insan takıyor malesef
Betulceeblog Tugbaguler Evet öyle bende geçen ay yumurtlamayı yakaladım bariz bir şekilde ama maalesef olmadı test yapınca ister istemez bi beklentiye giriyor insan
Tugbaguler Betulceeblog evet canım maalesef ben o yüzden bu ay yapamıcam stresten dolayı sadece uygulamadan bakacam bide kendimi dinlicem o kadar akıntı karın ağrısı falan olduğunda yumurtlamam oluyor benim ı yüzden