betul1709 Kızlar birşey soracağım, 52 kilo ile hamile kaldım şuan 62 yim dependi kaç beden almam lazım L beden büyük M küçük gelir mi acaba çok kararsız kaldım fikri olan var mı?
yeni_anne2 betul1709 bendee sizinle aynı kiloda hamıle kaldım aynı kilodayız şuan😂 ben m alıyım dedim cünkü alan kişilerde atan fotoğraflarda m gayet büyük görünüyordu
ZO_Zeynep9098 betul1709 bende aynı durumdayım 52ile hamile kaldım 65 kiloyum son 28günümüz kaldı ama daha bi kaç eksiğim var valizde kararsız kaldim
azracan20 betul1709 2 doğumumda biri 107 kilo diğerinde 118 kilo ile L giydim tam oldu bence senin bedenine L çok büyük olur zaten kalıpları çok büyük oluyor eğer Önlem marka alacaksan kalıpları çok rahat M beden sana gayet rahat olur
Melosum34 betul1709 aynı kilomuz ben M beden aldım koydum hastane çantama 1 paket eve bıraktım 1 paket çantaya attım 🙂
-guzelanne1 Canım bence her türlü L beden almalısın gayet sıkı tutuyor aralarında çok bi boyut farkı olduğunu da düşğnmüyorum
betul1709 -guzelanne1 doğumdan sonra kilo gidiyor ama ne kadar gider bende bilemedim bol olmasında yorumlardan araştıracağım artik 🤷🏻♀️
Pamuk623 Soru cevap kısmından satıcıya sorarsanız en doğru bilgiye oradan ulaşabilirsiniz zaman zaman değişebiliyor çünkü
azracan20 happyprincess_06 en az 4 tane götürmek gerekiyor canım ben 6 tane götürdüm ama 2 tane kullanmıştım benim kanamam azdı o yüzden gün içinde 1 tane değiştirdim
betul1709 ZO_Zeynep9098 benimde ufak tefek eksiklerim var onuda tamamlayınca artık bitiyor az zamanımız kaldı bizim de son 40 gün 🥹 inşaallah güzel bir şekilde atlatabilirsek🤲🏻
-guzelanne1 betul1709 karın öyle anında inmiyor zaten danpend ilk günlerde kullanılıyor sonra normal pede geçiliyor o yüzden L beden en ideali
ZO_Zeynep9098 betul1709 evet tabi doğumdan sonrada bitmiyor diyorlar eksikler hayırlısı kolay hayırlı doğumlarimiz olsın 🥰
betul1709 azracan20 bende şaşırdım valla bazıları L diyor 😵💫ensek de oluyor diyorlar sıkmasını da istemiyorum açıkçası
happyprincess_06 azracan20 peki ekstra ilave birşey daha almalimiyim ped falan gibi o yeterli mi sezaryen olcak bu arada
Uykusuzz_koala Ay bilemedim 28 haftalık olacağım 59 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyum şu an. Ben hangi beden alsam ki
azracan20 betul1709 kuzum ben L aldım 100 üstü kiloya yani beni asla sıkmadı hatta içinde baya rahattım yani başka markaların nasıldır bilmiyorum ama önlem marka aldım her iki doğumum için L aldım aşırı rahattım artık sen karar ver bu kiloyla L bana rahat olduysa sana M çok rahat olacaktır bakma M yazdığına hasta bezleri büyük oluyor lastikli zaten çok rahat açılıyor istersen de L al evde birini dene benim göbeğim çok büyük olmasına rağmen L çok rahat tuttu karnımı