Zubeydetekkurt Merhaba esiyle akra olup dogum yapan yada gebe olan var mi kan uyuşmazlığımız yok testlerimizde bi problem çıkmadı ama yine de endişe etmeden duramiyorum
GozdeCemre Zubeydetekkurt benim dayı ile teyze çocukları evli sonra amca ile hala çocuğu evli. Bizim sülale akraba evliliği kaynıyor resmen ama hepsinde çok şükür sağlıklı çocukları doğdu
Rabia06 Zubeydetekkurt Bende Annemin Öz Dayısının Ogluyla Evliyim 1 tane kızımız var 17 aylık 32+4 haftalıkta öbür kızıma hamileyim nasipse şuanlık bi sikintimiz yok şükür 🤗
Chan Zubeydetekkurt Ailem akraba, kan uyuşmazlığı vardı anne babamda, üzerine epilepsi ilaçları kullanıyordu babam, sakat doğar dediler, mucize mi bilemem ama hiçbir sorun olmadı. 😊
Deletedmom2232 Zubeydetekkurt dayımın kızıyla dayımın oğlu evlendi hemde dört farklı dayım yani iki tane oldu hepsininkide sağlıklı hatta birininki ikiz☺️ Eşimin teyze kızıyla dayı oğlu evlenmiş kan uyuşmazlığıda yokmuş ilk çocukları erkekti sağlıklıydı ikinci de erkekti ama insana benzemiyor kafası vücudundan büyük yüzü tuhafmış öylen demiş doktor yani garipmiş ben hiç görmedim kuzeni yinede doğurdu bir hafta sonra vefat etti bebek sonra tekrarr hamile kaldı dünya güzeli bir kızı var☺️ Sen duanı et canım Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. Akraba felan farketmiyor pek sıkma canını sakın😘
Usakli64 Hic akrabalik bagi olmayip Allah korusun cocugu sıkıntılı doganlar da olabiliyor takdiri ilahi. Ama şunu soyleyebilirim amca cocuklari evliyse daha fazla risk altinda bir de ayni köyden akraba evliligi riskli çünkü köy küçük yer oldugu icin dedelerde ninelerde de kan bagi olabiliyor.
NurDemir Bizzat annemle babam dayı hala çocuğu.İki kardeşiz şükür bir rahatsızlığımız yok.Ama yine de cesaret edip daha fazla çocuk yapamamışlar😕 Bizim ailede de çok akraba evliliği.Stres yapmayın Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz.
ozzznur Benim annem ve babam hala dayı çocukları biz 3 kardeşiz ve heran gibi bir sorunumuz yok , benim kaynanam ve kayın bababm teyze çocukları 3 çocukları var hiçbir sorunu yok, kayın babam benim dayım eşimle ben dayı hala çocuğu 31 haftalık hamileyim, benim ablam ve eniştem hala dayı çocukları 1 tane oğulları var kan uyuşmazlığı yabancı olsada oluyor akraba evliliğiyle alakalı bir durum değil canm eğer ikinizde sağlıklıysanız çocuğunuzu olmaması için bir neden yok
happycokie ozzznur çok geçmiş ama ben şimdi gördüm yazınızı benimde kayınvalidem halam kayınpederim dayım gebelikten önce hiç test yapıldımı size acaba
Deletedmom2232 Zubeydetekkurt ablamla eniştemde akraba babamın halasının oğluyla evlendi iki tane tosuncuğu oldu☺️
Deletedmom2232 Zubeydetekkurt bende örnek çok annemle babam hem anne hem baba tarafından akrabalar🤣 babannem annemin kuzeni yani öyle düşün😀 üç kardeşiz üçümüzde sağlıklıyız çok şükür. ☺️
Hulyaaaaa75 Zubeydetekkurt ben dayiminogluyla evliyim kan uyusmazligmiz da var 39+6 gunlk hamileym hic bisey gorulmedi detaylida filan bakalm allah buyuk insallah bi sknti yoktur allahin iznyle 🤲🏻❤️
eypo Akraba evliliklerinde 3.çocukta problem olma olasılığı yüksek oluyor eğer bi sorun olacaksa genelde 3. Çocukta meydana çıkıyor canım ona göre dikkat etmek lazım
Mamamamas Zubeydetekkurt ben eşimle kan grubumuzda aynı kızımda bizle aynı oldu hiç bi sıkıntımız yok şükür
Htc_Skru Zubeydetekkurt canım halamın oğlu ile evlendim esimle kardes cocuklarıyız 😄 36 haftalık hamileyim.. evlenmeden once zaten tum testleri yaptirmistim bi problem skıntı olmadigini soylemislerdi cok sukurde de oyle oldu .. Ve sulalemde cok var akraba evliligi cok sukur hic birinde de bi problem olmadi.