imcakir sadece1selda evet kullandım, yani enfeksiyon gibi de hissetmiyorum ama anlamadım bir türlü bitmedi. Gelen her neyse.. O pıhtılar için verdiği ilaç kahve rengi leke yapınca dedim onun devamı herhalde ama bakalım 5 gün bekle dedi doktor geçmezse gel dedi
sadece1selda @imcakir bende 8 ekimde kürtaj oldum 24 ekimde ikinci kez oldum parça kaldığından dolayı ama benim kanamam falan hiç olmadı bende iki defa antibiyotik kullandım enfeksiyon riskine karşı siz de ihmal etmeyin tekrar dan görünün rabbim bir daha yaşatmasın inşallah 🙏🏻
Nazli_3009 imcakir bende 26 ekimde kürtaj oldum verilen ilaçları da kullandım hâlâ ara ara lekelenme yaşıyorum. Bazen hiç olmuyor bazen de peçeteye çok az geliyor. Gaz sancısı da yaşıyorum arada kabızlık ve ishal oluyor. Ben de beklemedeyim adet günümü
tansugl37 Kahverengi lekeler bitince sarı akıntı olması normal beyaz akıntının rengini sarıya çeviriyor. Normal bende yaşadım ben 2 sene önce kürtaj oldum kürtaj sonrası 10 gün kanama bittikten sonra 45 gün sonra regl oldum. Şuan ise gebeyim. 🙏🫶
Nazli_3009 tansugl37 2 sene gebelik için siz mi korundunuz acab ? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
imcakir tansugl37 çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum ama kafam karıştı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
imcakir Nazli_3009 siz ne zaman düşünüyorsunuz, açıkçası ben çok istekli hamile kalmamıştım ama şuan o kadar boş ve eksik hissediyorum ki hemen yapmak istiyorum bir an önce 2 regl geçsin diye bekliyorum
tansugl37 Nazli_3009 eşim benim doğuda çalışıyordu korunmama gerek kalmadı yanımda değildi. Sonrasında da 6 ay kadar denedim hamile kaldım
Nazli_3009 imcakir aşkım doktor bana 2 ay sonra deneyebilirsin dedi bizim planlı bir gebelikti ve dediğiniz boşluk bende de oluştu. İnşallah 2 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz. Tabi korku oluşuyor zor süreçler ama boşluğa iyi gelecek olan şey bence yerinin dolması olacaktır diye düşünüyorum
fatma4136 7 ay once bende kurtaj olmustum ve doktor lohusa gibi dusun kendini 40 gun azar azar kanama lekelenmen olabilir ilk adetini de 40 50 gun arasi olursun demisti ve 42 gun sonra oldum o yuzden iliskiye biraz ara verin bir kac gune zaten tamamen kesilir
imcakir Nazli_3009 bende öyle düşünüyorum, 2 adet geçmesini bekleyeceğim sanırım zaten ocağı bulur. Hayırlısı olsun🙏🏻 insan bide korkuyor niye oldu ya yine olursa diye 😔
Nazli_3009 imcakir hayırlısı böyleymiş ya inan çok daha kötü sonuçlanabilirdi insan bazen kötüye de şükredebiliyor. İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı şekilde bizde tekrardan annelik duygusunu yaşarız
imcakir Nazli_3009 öyle tabi🤧 amin hayırlısı olsun hepimiz için hayırlı zamanda hayırlısıyla inşallah 🙏🏻❤️
Nazli_3009 tansugl37 benim de eşim görevde 4 ay sonra görüşebileceğiz inşallah bizler de tekrar sağlıklı şekilde gebe kalırız