Erdalmert b-bg bende oruya gidiyorum ve ilk gitmemde 1200 ödemişdim saglam karta 1015 demişlerdi siz nasıl 960 ödüyorsunuz ve ben şehruz sosyal hanıma gidiyorum doktordan doktora fark mı var acaba indirimde
1GamzePrlk Duyguerbasbozkaya Merhaba. Tavsiye edebileceğiniz doktor var mı bu hastanede ve doğum ücreti hakkında bilginiz var mıdır
ttubbii Mine38 ben tup bebek tedavisine ugur hoca ile basladim. Transfer olacagim ay hamile kaldim. Gozunuz kapali güvenin bence kesinlikle hatta ondan öncesinde bi kere transfer de olmustum git gel tanidigim kisiler oldu bahceci nin ismi var ama ordan bile cogu kisinin tercihi Uğur hoca oluyordu. Mütevazi işini en iyi sekilde yapan aklinda soru isareti bırakmayan bir doktor. Eger akliniza takilan bi sey olursa yardimci olmaya calisirim
Mine38 ttubbii benim ikinci denemem olacak ilkini fakülte hastenesinde prof.yapti tutunmadi embriyom yok sıfırdan başlanacak uğur hocaya başlayacağız çok ovuyorlar inşallah olumlu olur aklıma takılan olursa sorarım canin
-sum- Aycaunalsimsek merhaba size birşey daha sormak istiyorum ☺️ Didem hanıma muayane olduktan sonra 10 gün içinde ücretsiz kontrol muayenesine randevu veriyor mu ? Naisl yapıyorsunuz
Aycaunalsimsek -sum- merhaba, kusura bakmayın anca görüyorum. Ben ilk gittiğim de şansıma Didem hoca izinliymiş o gün, aynı hastanede 2 doktor var diğeri de Ayşe Hocaydı oda mükemmeldi bana göre 🥰, ona muayene olmuştum. 10 gün içerisinde de Didem Hocaya gitmiştim
yalandunyaa Marryy haftaya gidince sorcam canım isterse 40 bin olsun doktorumun eli çok hafif kime sorsam memnun En son 15 di
Smcinar İstnabul Bahçeşehir istinye universite hastanesi muayene 2100₺ ama doğumu bilmiyorum bu hafta konuşacağım giden varmı o hastaneye
Smcinar Eebasar deniz hanıma gidiyorum bir kez gittim zaten 9 haftaligim daha bakalım suanlik memnunum siz kime gittiniz
Eebasar Smcinar billur küpelioğluna gittim bugün ve kadına bayıldım diyebilirim. Muhtemelende onunla devam ederim
-sum- Aycaunalsimsek yani kontrol muyaenlerine gidebiliyorsunuz yoğunum diye kabul etmemezlik yapmıyor değil mi ? Ya benim burda gittigim doktor kabul etmiyormus çok yogunmuş çok canım sıkıldı sonuçta o verilmiş ücretsiz bir hak
-sum- -sum- @Aycaunalsimsek başka bir doktora da yonlendirmediler o yogunsa en azından altarnatif üretirsiniz ama yok yani tek muayane oldum kontrol randevusu kabul etmediler 1200 TL verdim yeni randevu alıp gidebilirmişim o da 10 günü geçtiği için ücretli olurmuş yeniden
Aycaunalsimsek -sum- yok yok ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. Dediğim gibi ben ilk kez o hastaneye gittiğim de kötü deneyimlediğim bir hastaneden çıkıp çat kapı gitmiştim haliyle randevum da yoktu, Didem Hoca da şansıma yokmuş, Ayşe hoca vardı ona muayene olmuştum. 10 gün içerisinde de zaten Didem hocaya gitmiştim ve ücret vermedim
Aycaunalsimsek -sum- Aşırı saçma bir bahane olmuş bana göre. 10 günlük ücretsiz muayene hakkınız da çok yoğunlar ama ücretsiz hakkınız bitince yoğunlukları da bitiyormuymuş? Bence tamamen ücret almak için yapılan bir durum gibi geldi, insanlar ne kötü ya
Emelsimge-3103 Ankara Medicana dan Mayıs ayında doğum paketi almıştım 52.000tl. Her hafta giriş yaptırmadan muayene eder beni doktorum.bazı haftalarda haftada 2 kez muayene oldum suyum azaldığı için.
-sum- Aycaunalsimsek randevuları sadece arayarak mı alıyorsunuz ? Online sayfaları var mı online randevu almayı bulamadım da
-sum- Aycaunalsimsek evet ya o kadar saçma ki orda olsak tlfonla aramasam net tartışma sebebiydi. Birde ben şimdi bu doktora nasıl guveneyim özel sıkıntılı bir durumum olmuş ve kontrol sürem içerisinde görüşmek istiyorum insanı yarı yolda bırakıyorlar. Sizinki gibi mesela gelin ama başka doktora görünürsunuz diyebilirlerdi en azından bir başkasına yonlendirebilirlerdi mesela
Hayalimilay tosuncuk25 Riskli gebelik uzmanı arıyorsanız Prof.Dr . İsmail Özdemir hocayı öneririm.Üstüne de bu konularda doktor tanımam İstanbul’da.Bi araştırın isterseniz.