obli Herkese iyi geceler. Geceleri karnım acıkıyor hamile kalmadan önce de gece yemeklerine bayılırdım. Şuanda da mutlaka acıkıyorum doymuyorum sanki. 🥲 meyve falan da kesmiyor muz yiyorum 10 dakika sonra karnım gurulduyor. Siz neler tüketiyorsunuz?
Filizcimm56 obli ben 2 saat önce yemek yedim hemde 2.3 tabak üst üste ama şuan öyle bi açım ki sanki bugun hiç yemek yemedim birazdaha fazla acıkmayı bekliyorum drek tost yapacağım yanına domates falan
defnevedoruk obli kızıma hamileyken, son haftlar her gece kendime halil ibrahim sofrası kurardım😂 neyse ki bu sefer cocuğum var gece uykum geliyor sabah zaten kahvaltı yapacağım diyip yatıyorum
obli kahvesever__ valla bende çoğu zaman kaşarlı tost yapıyorum gecenin bir yarısı sonra vicdan azabı duyuyorum. Aç karna hayatta uyuyamam 🥺
Gamzeli_anne_ Allah ne verdiyse 😂 hiç doymuyorum çünkü ilk hamileligimde aç gezerdım bu 2. De tam tersi 🥺tost kahvaltılık akşam yemeklerınden kalan bana cezbeden olursa onlardan yiyorum
Havvabektas obli ben hamile kalmadan önce akşam 17.30 18.30 en geç akşam yemek yerdim daha sonra bişey yemem şimdi hala ayniyim o saate yiyorum bı daha yemiyorum 32+6 olduk
Havvabektas obli yok ilk üç ay iştahım sıfırdı çok bulantı kusma vardı sonra ikinci trimestre biraz daha iyidim bı kaç defa akşam yemek yemişim vardı şimdi son trimestre tekrar bulantı kusma mide yanması var iştahım sıfır
Uykusuzz_koala Aynı ben hatta yavaştan mutfak tarafınn etrafında dolanmaya başladım kedi gibi. Aklıma buzdolabı görüntüsü getiriyorum içinde bine vardı diye
Suracobann Valla kızlar bende acıkıyorum acıkma denilecek kadar bile olsa illa ağzıma bişiler katmak istiyorum 😂 ağır şeyler yiyince de gaviscon kankam devreye giriyor mide yanması oluyor 😂 en iyisi aparatif yiyeceklerrrr