Ezgicinar Sehir hastanesinde dogum yapan var mi varsa memnun kalindi mi kalinmadi mi bilgi verebilir misiniz?
Poncikler Ezgicinar ben memnun olan duymadım bide zorunlu yatıyorlarmış sezeryan 3gun normal doğum 2gunmuş imza atıp çıkan varmış birinden duydum imza atsa bile cikarmamışlar bende 30+4gunlugum gidim dedim hem memnun olan yok hemde yatış günü çok ve zorunluymuş oyuzden şimdi yaşam hastanesine gidiyorum
Sedag23 Ezgicinar yani oradaki doktorların çoğu yeni bana en başta böyle denilse ben yapmazdım tabi bende biliyodum yeni olduklarını ama bu kadar da yeni olduklarını bilmiyordum. Ben özele gidecektim Ramiz beye son anda nasıl olduysa akrabanın dediklerine yönelik buraya döndük ama ben hep özelden yanayımdır tabi bu özelden özele de değişir. O gün hangi doktor nöbetçiyse o giriyor. Ben dikiş konusunda sorun yaşadım ya aynı yerden kesildi dikilirken sorun oluştu ya diken güzel dikmedi ya da dikişim terledi bunlardan dolayı diye düşündük. Bana kötü davranılmadı iyilerdi ama şansa kalmış birşey :) Doğum gibi özel birşeyi şansa bırakmamak lazım diye düşünüyorum. İmza atıp çıkabilirsin denildi ama riski alarak çıkmış oluyorsun. 3. Gün ben baş ağrısı yaşadım artık bunda anestezi yapan kişiden kaynaklı mı kullandıkları iğneden mi bilmiyorum ama bir özel kadar değil. Doktorunu hastaneni iyi seçtikten sonra tabiki özelciyim ben.
Miniklerinannesiyim Ezgicinar 3 arkadaşım da sezeryan dogum yaptı ücüde memnun kaldı tek kişilik odaya düşerseniz özel hastahane gibi cift kişilige de düşerseniz şansınıza 3 gün yatıyormuşsunuz ama arkadaşlarım 24 saat sonra imza atıp cıktılar doktor amaliyat esnası fln ckk memnun kaldılar bende 8 aydır peline gidiyorjm memnunum inşallah dogumda güzel gecer 1ayım kaldı
Ezgicinar Poncikler Yasam Hastanesi hangi doktora gidiyorsun?ben ctesi sahin korkmaza gittim ama hic memnun kalmadim hem ilgisinden hemde randevu saatimden 1 saat 10 dk sonra aldilar muayeneye
zeynpppyllmmzz Bunu bende çok araştırdım burda da defalarca sordum yazılanlara baktım ama herkes farklı bir şey yazmış kimi memnun kimi memnun değil kime inanacağıma şaşırıyorum artık en iyisi kendim tecrübe etmek
Ezgicinar Sedag23 tesekkur ederim bilgi icin ben iki sezaryan oldum ikside ayni doktorda ayni hastanede ama smdi doktorum ozel muayenehane acmis cok pahali.Baska bi hastaneye ozele gittim ama sanki devlet hastanesi gibiydi hic memnun kalmadim o yuzden sehir hastanesini dusundum aslinda ama tecruben beni tedirgin etti
beysenyil Sedag23 benim de ikinci sezeryanım olacak şehir hastanesi mi özel mi diye düşünüyorum. Şehir hastanesinde ziyaretçi almıyorlar, eşim bile giremedi ziyaretçi olarak falan diyenleri duydum 🥲 bu doğru mu acaba , siz kaç gün kaldınız hastanede ?
Sedag23 Mesela ben çok kuruntu ettim kendime daha sonra Nasıl oldu da gittim bilmediğim bi doktor ameliyatımı yapmış oldu diye sorun ettim ben çok pimpirikli birisiyim bu yüzden takıntı ettim. Orda 2 arkadaşım normla doğum yapmış memnun kalmışlar birinin ilki birinin 2. Si Olanın ilk doğumu özelde yapmıştı. Ama orda asistanlar çok ameliyat konusunda güvenemiyorum ben hepsi yeni diye 🙂
Poncikler Ezgicinar bende şahin korkmaza gidiyorum ameliyata girince uzun sürüyor belki oyuzden olabilir bende bekliyorum bzn ama okadar sürmüyor en fazla yarım saat anlamadım eşimle biz çok memenun kaldik
Sedag23 Ezgicinar yaşam da Ramiz bey var ona çok iyi diyolar gidebilirsin doğumda da iyi deniliyo. Ben şehir hastanesine gitmeseydim ona gidecektim
Ezgicinar Poncikler bilmiyorm ya ilk kez gittim ama odasindaydi yani ameliyatta felan degildi kac haftaliksin ?