Mravza Kaçıncı haftada siniz Bebeklerşn kilosu nasıl? Ben 29 hastalık oldum 7 kilo aldım iki gündür çok agırlaştim
Deniiizzz Mravza biz daha 11. Haftayız inşallah biz de o günleri görürüz 🙏 sağlıcakla alalım kucağımıza. Senden de fetal dna istediler mi acaba?
senos- Mravza 28+3 den selâmlar gündüzleri iyiyim ama geceleri uykusuz ve nefes darlığı çekiyorum herşeyi yıkayıp ütüledim çünkü ağırlaşacağımı tahmin ediyordum
Samberf Mravza bende 30 haftalık oldum 9 kilo aldım aşırı ağırlaştım bende uzandığımda kalkmak işkence gibi geliyor bana artık ve aşağıya doğru çok baskı hissediyorum doktor hepsine çok normal dedi rahim ağzı uzunluğuna baktı mı doktorunuz
Mravza Deniiizzz benım bebeğin kalbinde parıltı var bırınde sadece yaptırmak istermisiniz diye sordular biz kabul etmedik
Melisaatik 24.haftadayım 10 kilo aldım,çalışıyorum sürekli hareket halindeyim bu yüzden henüz bi ağrılık bi zorluk hissetmedim ilerleyen haftalarda durum ne olur bilmiyorum 🤷♀️
Mravza Melisaatik allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinler benim bebekler bıraz geriden geliyor ama ikizlerde normal denildi
Melisaatik Deniiizzz doktor kendi tercihimize bıraktı biz sadece detaylı utlroson yaptırdık. Fetal dna, ikili test, üçlü test vs. Yaptırmadık hiçbirini.
Melisaatik Mravza inşallah hepimiz sağlıcakla kavulaşım bebişlerimize 🙏 Benim bebeklerim iki üç hafta önceye kadar haftaların göre önde gidiyorlardı şimdi haftalarına uyumlu olurlar. İlerleyen haftalarda biri büyük biri küçük olur dediler ilerledikçe görücez.
Hazar-Hazal Mravza benden de istediler kız bebeğimde parıltı var dediler bende yaptırmadım ne gelirse rabbimden dedim sonuç olarak yaptırsam da yaptırmasam da değişen birşey olmayacaktı sonuçta
asyya1_ Mravza ben 15. haftadan brri perinatoloğa gidiyorun ikizlerde ikili tarama üçlü tarama ve fetal dna yaptıramazsın denildi yakından takip için 2 haftaya bjr gidiyorum benim bebeklerimin ikisinin de kalbinde parıltı var dedi ama her hafta gittiğimde farklı bir sorun söylüyorlar ve diğrr gittiğimde hayır öyle bir sorun görünmüyor diyorlar detaylı ultrasonda da bu tarz şeyler sòylenirse özele gidicem
Deniiizzz Mravza bilmiyorum ki ikizler de ikili testler yerine doğru ve kesin sonuç almak için fetal dna yaptırıcaz 12. Hafta dedi önümüz deki hafta kontrolüm var orda kan alcaklar.
Melisaatik Deniiizzz aynen doktor öyle söyledi cinsiyetleri de kesin belli oluyor ama ben yaptırma gereği duymadım bebeğime birşey varsa da kıyamayacağım için.
Mravza senos- ben 25 haftalık ken hazırladım sonra ıkı kere hastaneye yatişim oldu iyi’ki erken hazırlamişim dedim. Senın bebeklerin gelişimi kilosu nasil. Nefes darlığı ıkı gündür bende de var
Deniiizzz Melisaatik valla hiç cinsiyet falan önemli değil ama bana seçenek sunmadı ister misin istemez misin diye ama ben yine 2 düşükten sonra her ihtimale karşı yine yaptırmak isterdim. Allahım hepimizin kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.