Melisatay Kızlar merhaba detaylı ulturoson ücreti çok fazla yaptırmasam bir sorun olurmu 24. Haftamdayım şartmı yaptırmak yaptıranlar varmı aranızda
Sumeyye06_ Melisatay kesinlikle yaptırılması gereken bişey. Ben ilk kızımda herşey normalden ayrıntılı da kordondan kan akışının yavaş olduğunu öğrenmiştik hemen tedaviye başlamıştık hatta .
yeni_anne2 Melisatay şart mı derken 🙄 30 dk ayırıp baktırmak sorun olmuyor emin olun tabıkıııı de yaptırmak lazımm
TugceOrak yeni_anne2 bazı insanlara gerçekten şaşırıyorum ve çenemi çok zor tutuyorum 😱 Ağzına sağlık arkadaşım vallahi iç sesimsin
CeylanAk Tabikide önemli bende su fazlalığı + bebeği besleyen damarlarda tıkanıklık var denildi erkenden önlemi alındı iyikide yaptırmışım dedim araştırma hastanesinde 1400 tl verdim şimdikş zamanda para bile değil bebeğimden önemlide değil
Melisatay CeylanAk hiçbir şey bebeklerimizden daha önemli değil şu anda 5000 TL’ye yapıyorlar oturduğum mevkide ve devletlere sıra bulamıyorum bebeğimizden daha değerli demedik zaten
fairytale_ CeylanAk merhaba canım kacıncı haftadasın suanda tıkanıklık bendede varda kıloyla alakalı bır sorunun var mı acaba
yeni_anne2 TugceOrak ahhh ahhh bendee asla anlamıyorum bacım😂🤦♂️ görende günlerce ugŕastıtacak bisey taş çatlasa 30 dk kendine sedyeye uzanıyorsun doktor da kontrol ediyor yani bebekleri için ayıracak 30 dk bile yok muu bende bunu anlamıyorum taş taşıtmıyorlar detaylı ultrasonda sonuç olarak verdiğim para da iki üç bin bisey o da bebegime feda olsun 😂🌸
Melisatay TugceOrak evet sizin gibi bazı insanlara ben de gerçekten şaşarak bakıyorum oturduğum mevkide devlet hastanesinde sıra bulamıyorum ve 5000 TL özel hastanelerde durumum olmadığı için bilgi almak amaçlı yazdım ama bir anneye karşı nasıl konuşulacağını bir anne olarak bilmiyorsanız yazık önemli olan 30 dk değil
TugceOrak yeni_anne2 illaki para vermeye gerek de yok ki kuzum devlette de var detaylı ultrason. He kaldı ki nelere verilmiyor para tabiki çocuğum için feda olsun. Ama illa para işi değil bu sorumluluk işi
Melisatay yeni_anne2 evet en mükemmeli sizsiniz. Bir insan yaptıramıyorsa neden yaptıramıyor diye sormak yada düşünmek yerine. Ukala budala gibi konuşmak sizi inanılmaz biri yaptı Şuan 🤌🏻
Ayse0575 Melisatay normal muayeneden bi farkı yok neden yaptırmıyorsunuz? Devlette de hemen sıra bulabilecek misiniz haftanız geçmek üzere
yeni_anne2 TugceOrak hanımefendi ücretten dolayı da gitmek istemediğini belirtmiş o yüzden parasını söyledim canım 😊 aynı şekilde yapan devlet hastaneleri var tabikı de kesinlikle öyle mesela tetenoz da da aynı şekilde yapıyım mı yapmıyım mi yaa iki saniyelik bir olay ne kaybedersin ki çok mu vaktini alıcak benim icin de tamamen sorumsuzluk tercih farklı bisey tercih degil bu senin ve bebeği saglıgı
cns12 Melisatay ben ozel hastanede yaptirdim ama policem karsilamamisti 5.800 tl verdim detayli olarak gormek cok guzeldi ve ayrica bastan asagiya heryerini inceliyorlar program kilcal damarlarina kadar yaptirsan iyi olur bence
Sinemm68 Melisatay canın şimdi o parayı vermeyip önemli bir şey varsa doğduktan sonra misliyle tedavş için para harcamak zorundq kalabilirsin allah korusun ikili tarama falan hafi neyse ama detaylı çok önemli
TKumsall Melisatay haftası dolmuş saten yapmazlar ki artık çoğu en son 24te yapıyor burda ben 3bine buldum