Yesimyumak Eda0509 bizde aynıyız canım bende 8+3 benimde eylül’ün 6 sında yıldönümüm inşallah denk gelirim yıldönümüme ☺️
Eda0509 Yesimyumak aa 😊😊 benimde 5 Eylül yıl dönümü. İnşallah denk gelir o zamanlara ikimizinde. Sağsaglim kucağımıza alalım inşallah 💜
Xmom SuleSuleDeniz ay yeter ki hayırlı sağlıklı olsun diyorum ama benim de içimden kız geçiyor çevremdeki herkes de öyle diyor. Ama diyorum çok kaptirmayayim kendimi oglum olursa bana küser😁 ben de 21 yasindayim 🤗
Yesimyumak Eda0509 bugün gittim kontrole ve 9+3 haftalık olduğunu söyledi çok şaşırdım ama nasıl olduğunu anlamadım valla benim kafam iyice karıştı 🤔
Gulsah22 6+3 geliyoruz bizde eylül de :)) hala hamilelik yaşıyor gibi değilim ne bir bulantı ne bir ağrı hatta daha erken uyanıp daha çok geziyorum benim gibi olan var mı arkadaşlar..aslında şu hamilelik moduna girmeyi çok istiyorum ama olmuyor..
SuleSuleDeniz Gulsah22 Gulsah22 aynı gidiyoruz Gülşah ewet daha hissedilmiyodu bende de ama iki gündür sabahları bulantılar başladı we bugün daha çok keşke fazla çoğalmasa bu bulantı mahvediyor yemek içmek gezmek hepsi yalan olacak 😕
Yesimyumak Gulsah22 Gulsah22 aynen canım bende aynı şeyleri yaşıyorum çok şükür no bulantı full gezmek inşallah hep böyle devam ederiz😄
Elif1407 jelibone Benimde son adetim 16 aralık. Kan değerlerim pozitif cıktı ama cok küçük olduğu için göremedii. Bu ayın sonunda gidicez bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz 🙏😭
Xmom SuleSuleDeniz olmayan ama varmış gibi yaptığımız göbüşler😂😂 bazen kendimi kandırıyormuş gibi hissediyorum. Yani his falan yok ama konuşuyorum öyle 😂😂👶