Meyra60 Askkokuluyavrum büyüyecek inşallah çok zor beklemek bir de tüp bebeğiz transferden sonra gün saydık sanki aylar geçmiş gibi ama daha 32.gün 😊
Askkokuluyavrum haklisinesracim sabret sağlıklı olsun gerisi önemli değil ☺️Allah ömür nasip etsin hepsine
Askkokuluyavrum Meyra60 sorma bende 43. Gündeyim Allahım 280. Günleri görmeyi ve kucağımıza almayı nasip etsin insaallah ☺️☺️☺️
SuleSuleDeniz Xmom ben kız hissediyorum eşimse sürekli oğlum diye konuşuyo 😄 ama içimden gelen kız ☺️
Xmom SuleSuleDeniz ay yeter ki hayırlı sağlıklı olsun diyorum ama benim de içimden kız geçiyor çevremdeki herkes de öyle diyor. Ama diyorum çok kaptirmayayim kendimi oglum olursa bana küser😁 ben de 21 yasindayim 🤗
SuleSuleDeniz Elifdikel ayy ya ne kadar güzel wallahi çok sevindim Rabbim sağlıcakla doğumlarımızıda nasip etsin ☺️
Elifdikel SuleSuleDeniz amin inşallah rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip yavrularımizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder
Jasmine3 [silindi] benim ikinci olacak kısmetse bir oğlum var içimden geçen kız olması ama öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün olsun erkek olursa da atacak halimiz yok 😂