• Gebelik
  • 8 aylık bebeği olupta tekrar hamile olan

Kizlar benim 8 aylık bebeğim var ve ben 9 haftalık hamileyim il ve hiç belirti yok bende bişey ve kızım için o akdar agladim nasıl olur ne yapcagimi bilmiyorim supriz bebek

Korunmuyor muydunuz ya sımdı gelirler ikiz gıbı buyurler diyecekler ama cok zorlanırsınız etrafımda oyle ornek var kı

Asii5656 korunma yönteminiz neydi onu merak ettim. Eğer dünyaya gelecekse Allah kolayliklik versin ikisinde bakabilecek güç versin diyecek bir şey yok

Asii5656 bende kızım 11 aylıkken hamile kaldım istemeyerek korundugum halde suan 18 haftalık hamileyim ve soku uzerimden atamıyorum rabbimden tek duam kızıma yetebilmek eksik hissettirmemek cok zor olucak biliyorum ama Rabbım yardımcımız olsun

Mucizem00 ya biz korunuyordukta dikkat ediyorduk ama allhin verdi supriz bebek sadece kızım için üzülüyorum

Herkes takmış neyle korunduğuna ama kadin kendi gibi olan birileri varmi diyo ama evlat sahibi olmak çok ama çok güzel bisey rabbim isteyen herkese nasip etsin asla üzülmeyin annelik çok kutsal ve eminimki ikisinede bi şekilde yetersiniz anneler herseyi başarır iyi düşünün iyi olsun

2 ay sonra

Asii5656 bnm de 9aylik kızım var ve ertesi gün hapı aldım bir kaza yaşadık ve hamileyim bnm üçüncü kara kara düşünüyorum