Girlmama m_mervee gidecekseniz deniz Arıkan a gidin tarsus mmtyle anlaşmalıydı 2200 ödedim ben kartla ama anlaşmasız ne kadar bilmiyorum aşırı da memnunum
Duruu3 m_mervee tam 50 dk baktı her yerine ince ince detaylı bir şekilde baktı maşallahimiz var elhamdülillah ve doktor aklımda soru işareti bırakmadı harika geçti Sadettin güngör çok iyi bir doktor ❣️
m_mervee Girlmama evet arkadaşım önermişti onu da 🙂 Halil korkut dağlar deniz arıkan ve masum kayapınardan birine düşünüyordum zaten online da Masum Kayapınara istediğim tarihe randevu bulunca ona aldım artık 🙂🙂
busecnyt0108 Duruu3 halil korkut dağlar çok iyi ve başarılı bir doktor 1800 tl idi ben gittiğimde şuan da en fazla 2000 olmuştur
Duruu3 Prettywoman123 maalesef randevu bulmadım Sadettin güngore gideceğim Allah’ın izniyle pazartesi günü
m_mervee Duruu3 siz sanki önceki yorumlarda Masum Kayapınara aldım demiştiniz neden değiştiniz sonradan 🙂 bende 20+3 de gideceğim inşallah Masum kayapınara online randevu almıştım da daha aramadım 🙂
Duruu3 m_mervee aynen ona gidicektim malesef randavuma gidemedim haftamda geciyordu Sadettin beye gittim gayet memnun kaldım saolsun ama mahsun beyde çok iyi diyorlar canim