Serife2709 Elis27 aynen oyle valla detaylıca başka bi hastaneye gidicem sorsam söylerler herhalde detaylıdq
KonuMankeni 2,5 yaşında bir kızım var. 19 haftalık hamileyim. Kızıma bir kız kardeş geliyor 🥰 araları 3 yaş olacak,hep hayal ettiğim gibi.. rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah 🌸
Serife2709 Songulkaya bilmiyorum doktorlar bakmadı ama ya dediğim gibi benim kanamaları var onları incelemekten ona bakmak akıllarına gelmedi sanırım perinatolajiye gitmeye başlayınca onlara sordum biz cinsiyete bakmıyoruz görürsem söylerim dedi ama unuttu sanırım oda
Deletedmom_116 Tchranne ya benimde 17 aylık oğlum var 19 haftalık ikinci oğluma hamileyim 🥹hamilelik zor geciyor çok halsiz ghcsuzhm kansizim
turkan403 Iraz 21haftada kesin kız dedi doktor canım detaylıya 27snde gidicem daha heralde değişmez artık 🥺
Ebrueren Tchranne 14 aylık oğlum var geçen hafta doktor kıza benziyor dedi kız ya kız dedi ben eminmisniz dedim kesin diyemem dedi yarın gidyorum tekrar ama perinatoloji bölümü ikili test sonucumu öğrenmeye gidiyorum inşallah doktor ultrasonla bakar yine geçen hafta ense ölçümü burun kemiğine bakmıştı cinsiyetede baktık kıza benziyor dedi yarın için heycanlıyım bakalım artık
Iraz turkan403 İliski zamanijizi hatirliyormusunuz ? Yumurtlama gününe denk gelmiş miydi yoksa sadece adet sonrasimi oldu
turkan403 Iraz hatırlamıyorum yumurtlama gününu bile hesaplyamadim ki ama geç döllenme olmuştu geç döllenme de kız bebeğe işaret derdi doktorum
Iraz turkan403 ay oylemiymis ya ilk defa duydum Allah büyük canım Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻💖
turkan403 Iraz amin inşallah canım 🤲 sürpriz oldu bana bı umut erkek olur sandım ama kısmet değilmiş 🥺 içimde de hep doğumda erkek çıkarsa ya gibi düşünce var🤭😂