Misskokulum Tchranne her kul ayrı meyveden tatmak ister çok şükür dünyallar güzelli 3 kızım var bunada kız diyolar gelsin başımın tacıdır sırrıda duadır
Serife2709 AnayimBenAna_ ya benim hamileliğin sıkıntılı biraz rahim içi kanama var plesantada kanama var bebeğin beyninde kist var o yüzden perinatolojiye gidiyorum oradaki asistanlarda söylemiyor biz bakmıyoruz diyorlar
Tchranne Serife2709 Rabbım şifa versin ikinize de inşallah, hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌺
Songulkaya Tchranne 20 haftalık olduk üçüncü bebeğim ikisi kız bunu da erkek istiyorduk doktor kesin konuşmadı bacaklarını tam açmıyor ama erkek görüyorum ben dedi 🦋💙 yine de ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz alışveriş için
Serife2709 Ilktan inşallah bi kızım bi oğlum var şükür sağlıklı olsunda gerisi hiç onemli degil bu hamileliğimde baya bi sıkıntı yaşıyorum o yüzden genelde bebeğin sağlığına baktılar cinsiyet falan pek umurlarında ol adı açıkçası
Elis27 Serife2709 bence özele gidersenebiz öğrenebilirsiniz perinatoloji cinsiyeti söylüyor diye biliyorum size biz bakmıyoruz dedilerse demekki söylemezler
Serife2709 Elis27 perinatolojideki doktorum bakayım görürsem söylerim demişti ama unuttu sanırım sonra