Nazli_bebe 2 aylık bebeğim az once büyük çişinde kan gördüm sümüksü kan doğdu doğalı da hep gürültülü yapıyor çişini neden olur
Nilikonunannesi Nazli_bebe besin alerjisi olabilir süt alerjik bebektir belki, mama içiyorsa ondan olanilir, belki değiştirmek gerekir, kusma vs gibi problemleri varsa zamanını gözlemleyin panik yapmayın ama doktora götürün tabi 😊umarım önemli birşey değildir 😊
Ulku2106 Nazli_bebe benim kızımda sümüksü yapıyordu kakasını kan hiç görmedim ama süt ve bazı besinlere karşı alerji çıktı 1 yaşına kadar süt ve süt ürünlerini yemedim sadece beni emiyordu . Yediğim an kusmaya başlıyordu
bengu_10 Mutlaka doktora götür canım seni korkutmak istemem bir tanıdığımız da aynı şeyleri çocuğunu doktıra götürdü kötü sonuçlandı
idil22 Canım aynısını kızımda aynen 2-3 aylıkken yaşamıştım. Bir açtım altını tamamen kandı. Aklımı kaçıracaktım. Tabiki aldığımız gibi acilde açtık gözümüzü. Çocuğuma gaita tahlili yaptılar. Amip kisti çıkmıştı. Antibiyotik tedavisi ile çok şükür atlattık. Muhtemelen senin evladının da bakteriyel bir sorun vardır. İhmal edilecek bir şey değil. Hemen acile götür. Gaita tahlili ver.
Nazli_bebe idil22 burda acilde anlayacaklarini sanmıyorum pazartesiye kadar beklesem direk çocuk doktoruna götürsem olurmu acaba kafam allak bullak oldu
Minkkk idil22 merhabalar bizim bebeğimiz de ishal oldu amip kisti çıktı sizde bir daha tekrarladı mı acaba çok tedirginim nereden geldi bilmiyorum sadece anne sütü alıyor banyo yaparken bile suyunu kaynatıyorum ama yine bu çıktı çok şaşkınım
Zeynepgmsbs61 Nazli_bebe canım sen bence gene de acile götür derim en azından baksınlar, pazartesi kendi doktoruna götürsünüz
idil22 Nazli_bebe canım tabiki uzman daha iyi olur ama benim dediğim gibi amip kistiyse ve ilerlerse evde tedavi yerine çocuğu hastaneye alırlar. Benim kzım başlangıcı olduğu için evde tedavi gördü. Kuzenimin çocuğu ilerlemiş hastaneye almışlardı çocuk çok zorlanmıştı. Eğer imkanın varsa hiç durma götür acile.
bengu_10 Nazli_bebe çok ısrarcısın ama zorla söylettireceksin böbrekle alakalı şuanda Ankara’da tedavi görüyor
Nazli_bebe bengu_10 bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sabah verdik tahlil hem idrar hem gayta inşallah sonuç temiz çıkar
Bnguuu_102 Nazli_bebe bilme anlamında demedim zaten sen çok ısrarcı olunca ondan dedim önemli bir şeydi seni korkutmak istemem onun için kusıra bakma temiz çıkar inşallah hayırlısıyla
Bnguuu_102 Nazli_bebe iki göbeğinde de ur çikti canım ameliyat oldu şuan kemoterapi falan görüyor o an seni korkutmak istemedim onu için söylemedim sonucunu temiz çıkmış şükür ☺🌸