Nananan nurmltli61 kaç haftalıkken kız dedi kaç haftalık erkek olduğunu öğrendin benimde kız diyorlar 16 haftalığim acaba değişir mi diye düşünmüyor değilim
isiksinem45 nurmltli61 Bence bekle canım benim kuzenimede kız dediler herşeyi aldı yaptı sus çikolata felan isimli zıbınlar felan doğduki erkek bence bekle derim
Wolf13 nurmltli61 bende kız hissediyorum belirtler de kız oğlumda ki gibi değilim ama bakalım ne çıkacak🤣 detayliyi bekleyin bence
nurmltli61 Wolf13 ya bende cok kız hissettim hala öyle hissediyorum yani yüzde yüz dedi pipisini gösterdi ama içim rahat değil ne bilim yada inanmak istediğim şeye inandım🤣
turkan403 nurmltli61 16.17den snra anca netleşiyo detaylıya girdiyseniz kesindir yani benm ikinci gebelikte de başta oğlan dedi doktorum bende baya bişey almstm doğuma üç ay kala filan kız oldunu ogrenmstim🤭😂
nurmltli61 turkan403 😂🤣ya ben daha bu şoku atlatamadım erkek olduğuna alışırsam sonra kız derse onu da garipserim şimdi😂
b-bg nurmltli61 benim oğlumun pipisi de böyle 🙈 5 belki 6 doktordan erkek olduğunu duydum gördüm 32 haftalığız
turkan403 nurmltli61 🤭🤭😂 dimi tuhaf oluyo bı heycanla aliyon hepsini pat sürpriz oluyo🤭😂keşke banada sürpriz olsa bu sefer ama en son dedikleri tahminde yanılma olmuyo en son ne diyolarsa o cikiyo
Nagihan1998 nurmltli61 erkek bebek bu benim oğlumunda ultrasonu bu şekildeydi bacak arası alttan bariz belli