nurmltli61 Doktor bebeğime kız demişti geçen gittim erkek olduğunu öğrendim pipisini de gösterdi 😂sizce alışveriş için detaylıyı beklemeli miyim? Detaylı da net öğrenilir mi
Kocamanailem_ Banada ilk erkek dediler sonra bacaklarını açmıyor göremiyorum dediler. 20+2 haftalığım hâlâ cinsiyetini bilmiyorum detaylıyı bekledim ☺️ 2 gün sonra belli olacak inşallah
FtmaGlr Kocamanailem_ neden o kadar uzun sürüyor ? Benim 12 haftalık doktorum tahminim var dedi ama haftaya nipt testi en doğrusu dedi 20 haftalık biraz uzun zamanmış
nurmltli61 Kocamanailem_ ya bana kız demişlerdi bende gittim alışveriş yaptım biraz sonra erkek dediler pipisini de gösterdi ama acaba kordon mu yüzde yüz erkek diyo
Kocamanailem_ FtmaGlr devlet hastanesi takipliyim belki de ondan. 14 haftalıkken erkek dedi daha sonra 18 haftalıkken gittiğimde inatla bacaklarını açmadı. Bende 2. Çocuk olunca detaylıda öğrenirim dedim 🤭 tek yumurta ikizi bebeklere hamileydim bir tanesi karnımda kalbi durdu filan o süreçte her hafta doktora gidince bıkkınlık olmuştu sanırım bende acele etmedim saglıklı olsun da bir önemi yok ☺️
Ebru_ebru prens_prenses_annesi nurmltli61 benim arkadaşıma doktor erkek dedi cinsiyet partisi felan tüm alışverişi tamamladı ve doğduğunda erkek bebek dünyaya geldi şuan bende hamileyim doktor bir şey söylemedi ama bence detaylıyı beklemek en mantıklısı diye düşünüyorum
nurmltli61 prens_prenses_annesi böyle pipisini görmüş müydünüz ? Yada kordon mu ama yüzde yüz erkek diyor
Wolf13 nurmltli61 banada 13 haftalikken yüzde 60 erkek tahmininde bulundu doktorumuz 🤣 16 haftada gelin o zaman ogrenirsiniz dedi bunları duyunca değisirmi diye düşünmüyor değilim 😁 bir kaç gün sonra randevum var sabırsızim
nurmltli61 Wolf13 valla bana pipisini gösterdi ama ben çok kız hissetmiştim ve bütün belirtilerim hep kız üzerineydi inanasım gelmiyor 😂😂
turkan403 nurmltli61 16.17den snra anca netleşiyo detaylıya girdiyseniz kesindir yani benm ikinci gebelikte de başta oğlan dedi doktorum bende baya bişey almstm doğuma üç ay kala filan kız oldunu ogrenmstim🤭😂
Nagihan1998 nurmltli61 erkek bebek bu benim oğlumunda ultrasonu bu şekildeydi bacak arası alttan bariz belli
b-bg nurmltli61 benim oğlumun pipisi de böyle 🙈 5 belki 6 doktordan erkek olduğunu duydum gördüm 32 haftalığız
prens_prenses_annesi nurmltli61 bn pek anlamiyorum hatirlamiyorumda ama erkenden alisveris yapmayin iste burda doguma kdr kiz bilip erkek doguran bile var
Wolf13 nurmltli61 bende kız hissediyorum belirtler de kız oğlumda ki gibi değilim ama bakalım ne çıkacak🤣 detayliyi bekleyin bence