LoisLane Neyla @GirlandBoy_Mom karında sertleşme olunca bugün ben de nst ye girdim 28.haftamdayım ama ben günde en az 10-15 kez yaşıyorum, kısa süreli sertleşmeler. Bu kadar sık olması normal mi, nst de bi şey çıkmadı
LoisLane LoisLane karında sertleşme olunca bugün ben de nst ye girdim 28.haftamdayım ama ben günde en az 10-15 kez yaşıyorum, kısa süreli sertleşmeler. Bu kadar sık olması normal mi, nst de bi şey çıkmadı. Sizin nasıl ilerledi acaba süreciniz esolinaaaaa
LoisLane GirlandBoy_Mom kilomuz yaklaşık 3 hafta önden gidiyor 28.hafta 1500 gram 🙊 sertleşmelerden korkmamalıyım o zaman değil mi 🙈
GirlandBoy_Mom LoisLane maşallah diyelim ozaman😍❤yok canım korkma yerini genişletmeye çalışıyor senin bebe😅
GirlandBoy_Mom LoisLane doğrudur ama şuan yerini genişletmeye çalışıyor hafta ilerledikçe onu da anlamak lazım 😅
LoisLane GirlandBoy_Mom bi de bazen böyle arka arkaya tıktıktıktık oluyor hareket ediyor da çırpınıyor gibi, o neyin nesin😄
GirlandBoy_Mom LoisLane kalp ritmi dir o canım veya haraket ederken çıkardığı sesdir beben sana işaret gönderiyor 😅
Almira_ Ayserum tümsek oluşması bebegin toplandığı için. Benm bebek de çok toplanır bir yerde o da ağrı yapar ama sancı Başbaska bir şey