Ayserum Kızlar yalancı doğum sancıları nasıl oluyor? Karnınızı tümümü sertleşiyor ve o esnada bebek hareketi oluyor mu nasıl bir şey?
GirlandBoy_Mom Ayserum bazen karın sert olur evet o anki pozisyona göre değişir bebeğin kaç haftalıksın
Ayserum 29 haftalık ben yaşadım mı bilmiyorum ama bazen bebek hareket ederken dönmelerini vs ağrılı hissediyorum
GirlandBoy_Mom Ayserum çok normal canım yalancı sancıların atıyorum 32 33 de olabilir benim öyleydi bebeğim 32 . Haftada doğum pozisyonu aldığından o da
GirlandBoy_Mom Ayserum evet oluyodu benim iç karnım küçük olduğundan çok ağrım olurdu Doktor’um öyle demişti rahim genişlediği için ağrım oluyomuş ve şuan bebeğin büyük olduğu için hareketlerinden ötürü öyle oluyor
Almira_ Ayserum tümsek oluşması bebegin toplandığı için. Benm bebek de çok toplanır bir yerde o da ağrı yapar ama sancı Başbaska bir şey
GirlandBoy_Mom Ayserum evet hemen hemen öyle bişey bazen direk rahme vuran bi ağrı bazen bele kasıklara
GirlandBoy_Mom Ayserum estağfurullah önemli değil kuzum bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum herkese
GirlandBoy_Mom Ayserum yok canım yalancı sancı değil şuan bebeğin artık büyük olduğu için yeride kısıtlanıyor git gide ondan o hareketleri rahimde ağrı olması
GirlandBoy_Mom Ayserum aa evet olabilir kuzum ne güzel sen kilo almadıysan her annenin hayalidir kilo almamak ben ilk gebeliğimde 11 kilo aldım ama inşallah bunda almam🙃
Neyla düzensiz doğum sancisi bende de oluyor kızlar ama daha cok vajina da agri sizi gibi geliyor gidiyor ayağa kalkinca yürüyünce bazen kasılıyorum bakalim gercek dogim sancısı yaşayan varmi?
LoisLane Neyla @GirlandBoy_Mom karında sertleşme olunca bugün ben de nst ye girdim 28.haftamdayım ama ben günde en az 10-15 kez yaşıyorum, kısa süreli sertleşmeler. Bu kadar sık olması normal mi, nst de bi şey çıkmadı