Ybvvv 2bebisannesi ben 30.haftadayım baştan beri gidiyorum aşırı memnunum. Hatta liv hastanesinde doğum paketi fiyatı aldım uygun geldi ama mehmet beyden vazgeçemediğim için hakemde yapacağım sanırım doğumu
2bebisannesi Ybvvv evet bende çok iyi duydum ama hiç gitmediğim için sizlerden fikir almak istedim çok teşekkür ederim ❤️
Ybvvv Duam_Liya2024 41bin tl dediler ama 32.haftamdayım. daha erken haftalarda alırsanız fiyat değişiyormuş
Booksandcats Duam_Liya2024 doğum paketi fiyatını bilmiyorum ama 2 ay önce doğum yaptım 38bin ödedik hastaneye
Rungan Ybvvv çok yüksek ya, livle aynı fiyat liv çok daha iyi bir hastane bu hastane fiyatları neden böyle :((
Booksandcats Doktoru bilmiyorum ama arkadaşım hatemde doğum yaptı çok mutlu ayrıldılar hastaneden ebelerden personellere kadar hepsi çok ilgilendi benimle diye anlatmıştı
Booksandcats Duam_Liya2024 ikisinde de sabit fiyatmış sezeryanda sadece epidural parası ödeniyormuş fazladan 10bin civarlarında diye biliyorum bana gerekmediği için ondan net bilgim yok