Leylaaa123 Sulemmu Hastanenin fiziki koşulları nasıl diye sorsam? Temizliği hemşirelerin ebelerin yaklaşımı.
Sulemmu Leylaaa123 ben 13 haftadan itibaren gitmeye başladım ikili tarama sonumu için 14 haftfa tekrar gittim sonra bir ay sonra 18 haftfa gel dedi muayene ücreti 1200 on gün içinde sonuç göstermeye yada farklı bişey için gidersen ücret ödemiyorsun
Leylaaa123 Sulemmu doğum ücretlerini sordunuz mu hiç? Gerçi benim sosyal güvencem yok fiyatlar fark ediyor mudur bilmiyorum
Leylaaa123 Minikkus098 Referans hastanesinde mi ? Ben oraya hiç gitmedim ama sizi bulduğuma çok sevindim. Memnun musunuz?
Minikkus098 Leylaaa123 ben memnunum önceki doğumum esra uslan yapmıştı oda çok iyiydi fakat şimdi kendi muayenesi zor bnm için doğumuda aydın da yapıyormuş istemedik
Leylaaa123 @“Minikkus098”#p34569921Referans Hastanesinde renkli ultrason oluyor mu peki? Detaylı bakıp sorularanıza cevap veriyor mu Nurcihan hanım. Bir de muayene ücreti soracağım. ?
Leylaaa123 @Minikkus098 Referans Hastanesinde renkli ultrason oluyor mu peki? Detaylı bakıp sorularanıza cevap veriyor mu Nurcihan hanım. Bir de muayene ücreti soracağım. ?