Utkan buse7272722 çıktı canım çok şükür pozitif ama burdan yazmaya utanıyorum birimiz seviniyor birimiz üzülüyor ve bende çok üzülüyorum keşke hepimiz mutlu olsak 🥹Allahtan sağlıklı hayırlısını isteyelim inşallah hepimiz mutlu oluruz 🤲🏻
buse7272722 Utkan vok sükür canim cok sevindimmm🙈🙈💖💖 niye utaniyosun ya her bünyeye göre farkli beta cikiyor merak ettim vallah 💝
buse7272722 Utkan tazemi dondurulmus mu bana doktorum tazede ve dondurulmusda bile beta farki olabiliyor dedi
Bbk88 Utkan canimm🫠🫠💝ay burdan yakaladım seniiiiii pozitif almissinnnnnn yaaaa çok sevindim çok şükür 👼💕özelden yazdım sanaa bir baksana oraya gelir misinn🥺🌸
Utkan buse7272722 güzel sonuçlar nasip etsin rabbim birbirimize dua edelim 🌸her vücudun ürettiği beta farklı sanırım .Önemli olan öğrendiğin değerden 2 kat artması dedi doktorum kaçla öğrendiğin değilde düzenli şekilde artış önemliymiş 🤲🏻
Utkan buse7272722 dondurulmuş bu ilk transferim tutmadı benim 2 ameliyat falan oldum polip vardı o tekrarladı çok zor süreçlerden geçtim yani son 5aa embriyolarımdı🥹
Utkan Bbk88 evettttttt rabbbime şükürler olsun isteyen el açan dua eden herkese nasip olsun Allahım sağlıklı şekilde iletmesini nasip etsin 😍hemen geldim 🌸